Management la Primărie. Au spart cinci uși să ajungă la sălile de carantină închise

Management la Primărie. Au spart cinci uși să ajungă la sălile de carantină închise by martie 18, 2020 0 comments

Administrația primarului Cristian Matei a scăpat de sub control procedura de amenajare a Colegiului Dr. Ioan Rațiu din Turda, în cursul zilei de luni, când, potrivit unui muncitor, s-a dat dispoziție să se spargă ușile închise ale sălilor de clasă.

Autoritățile au uitat unde au pus cheile de la sălile Colegiului Rațiu. Cu o cutie cu multe chei și presați de timp s-au hotărât, ca într-o situație de urgență, să spargă ușile.

Notă:  Chiar dacă în final municipalitatea nu a mai amenajat spații de carantină la Colegiul Dr.Ioan Rațiu, sunt disponibile astfel de spații la Colegiul Emil Negruțiu. Prefectura Cluj, prin comunicate de presă repetate a anunțat că autoritățile județene sunt pregătite pentru situația de urgență.

În urmă cu o săptămâna, Primăria Turda anunța că la Colegiul Dr. Ioan Rațiu se vor amenaja 6 săli de clasă cu 48 de locuri în spații de carantină. A fost pură propagandă deoarece azi, la Colegiul Dr. Ioan Rațiu sălile sunt la fel: cu parchet plin de mizerie și table școlare pe pereți.

Ceva totuși diferă față de cum erau lucrurile la Colegiul dr. Ioan Rațiu. Autoritățile au spart ușile sălilor de clasă deoarece au uitat unde au pus cheile.

”Eram ca proștii, lângă ușă. Cei de la ISU (de fapt Serviciul pentru Situații de Urgență din Primăria Turda- nr) aveau o cutie mare cu chei. Nu știau care sunt cheile. Ne-au pus să spargem ușile după ce au obosit să mai caute cheile, să se potrivească.Am spart cam cinci-șase uși pentru a ajunge la calorifere”

Operațiunea secretă de spart uși la Colegiul Dr. Ioan Rațiu din Turda a debutat, potrivit muncitorului, în cursul zilei de luni și este parte a eforturilor administrației Matei de a amenaja noi spații de carantină, care în final n-au mai fost amenajate, în ciuda propagandei din presă. Muncitorii au fost trimiși să repare caloriferele deoarece liceul a fost închis acum câțiva ani iar conservarea instalațiilor sanitare nu a fost făcută corespunzător.

Pentru siguranță, în trecut, cineva închis cu cheia ușile sălilor de clasă și a birourilor iar cheile au ajuns la grămadă la administratorul clădirii- Primăria Turda, într-o cutie. După doi ani nimeni nu și-a mai amintit ce cheie e pentru fiecare ușă.

Nu se știe încă dacă administrația locală va mai amenaja cele 6 săli de clasă. Ce e sigur e că din prostie, până acum, au rupt ușile.

    Aceasta este a o altă greșeală a municipalității în plină pandemie, de data aceasta o eroare administrativă.  InfoAries.ro a dezvăluit ieri că administrația locală a folosit la dezinfecție un biocid de uz veterniar și care nu avea aviz explicit pentru zone de sănătate publică umană. Începând de astăzi, administrația locală a anunțat că folosește dezinfectanții recomandați de Direcția de Sănătate Pulbică. 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/infoaries/public_html/wp-content/themes/fraction-theme/includes/single/post-tags.php on line 4

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/infoaries/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/infoaries/public_html/wp-content/themes/fraction-theme/functions/filters.php on line 196

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/infoaries/public_html/wp-content/themes/fraction-theme/functions/filters.php on line 197
<