Mai mulți bani pentru drumurile județene din Cluj

Mai mulți bani pentru drumurile județene din Cluj by iunie 30, 2017 0 comments

Întrunit în ședință ordinară joi, 29 iunie, Consiliul Județean Cluj a aprobat proiectul de hotărâre privind rectificarea bugetului propriu al județului pe anul 2017.

În acest sens, plenul reunit al forului administrativ județean a hotărât rectificarea pozitivă a bugetului cu suma de 3.500.000 lei pentru continuarea lucrărilor de modernizare și întreținere curentă a rețelei de drumuri județene.

„Este o veste bună pentru clujeni întrucât în acest fel vor putea beneficia de lucrări de reparații și de modernizare o serie de drumuri extrem de importante. Hotărârea de astăzi este o nouă dovadă a faptului că drumurile județene reprezintă cu adevărat prioritatea zero a acestui mandat”, a declarat Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe.

În ceea ce privește destinația exactă a acestor fonduri, suma de 2.500.000 lei reprezintă o suplimentare acordată în vederea demarării de noi lucrări, respectiv pentru continuarea lucrărilor de întreținere deja începute pe unele sectoare de drumuri județene. Totodată, bugetul va beneficia suplimentar de suma de 1.000.000 lei destinată continuării lucrărilor în profunzime, de reabilitare și modernizare a drumurilor județene, banii provenind din decontările efectuate de Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene, prin intermediul Programului Național de Dezvoltare Locală.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.