Magistrații de la Judecătoria Turda au început să se testeze singuri de COVID 19

Magistrații de la Judecătoria Turda au început să se testeze singuri de COVID 19 by iulie 15, 2020 0 comments

Judecătoria Turda a confirmat astăzi depistarea unui al doilea caz de Covid, la un grefier al instanței. Acesta este al doilea caz, după cel al unui procuror depistat infectat în 2 iulie .

”Conducerea Judecătoriei Turda a contactat de îndată Direcția de Sănătate Publică Cluj în vederea declanșării anchetei epidemiologice și au fost luate totodată măsuri în vederea dezinfectării prin nebulizare a sediului Judecătoriei Turda.

Arătăm totuși că în prezent nu se află în desfășurare o procedură oficială de testare a angajaților instanței, prin intermediul DSP Cluj, unii dintre angajații instanței luând în acest context decizia de a se testa pe cont propriu”, a precizat printr-un comunicat de presă judecătorul Florin Unguraș, șeful Biroului de Informare și Relații Publice Cluj.

Grupulde Comunicare Strategică din Prefectua Cluj a precizat la solicitarea InfoAries.ro că în cazul testărilor ”se aplică aceleași reguli indiferent de instituție / persoana / entitate. Contactii direcți simptomatici se testează pe algoritm sau cei care intra într-o anumită categorie de risc”. 

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.