M10 are un nou statut. Partidul se declară reformist-conservator

by mai 22, 2017 0 comments

Prin noul Statut, votat electronic de către marea majoritate a membrilor, M10 devine singurul partid din România ce își asumă deschis doctrina reformist-conservatoare, a anunțat astăzi printr-un comunicat de presă, Adela Mârza, președinte interimar al partidului. M10 se reclamă ca un partid care are drept sursă a valorilor principiile civilizației iudeo-creștine, și spune că pune în centrul său individul și libertățile lui.

Partidul M10 îi invită pe toți cei care se regăsesc în principiile enunțate în noul Statut să i se alăture într-un proiect de așezare a societății românești pe drumul normalității, bunăstării și decenței.”, spune Adela Mârza, președinte interimar M10.

Noua ideologie a partidului M10, votată sâmbătă la Cluj, este definită prin 9 puncte ce includ apărarea democrației și a proprietășii private, independența justiției, meritocrația. Partidul, care din 2016 este membru al Alianței Conservatorilor și Reformiștilor Europeni (ACRE), se definește, potrivit noului statut, drept unul pro-occidental adept al statului minimal și neintervenționist.

M10 este condus de către Adela Mârza, președinte intermar.Absolventă a Facultăţii de Studii Europene din cadrul Universităţii „Babes-Bolyai” din Cluj-Napoca, aceasta se declară drept o conservatoare și a adoptat adesea discursuri contradictorii precum cel la adresa minorităților sexuale și a conceptelor de multiculturalitate promovate în Occident.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.