Lucrările proaste ale administrației Matei. Au schimbat rigolele ca să nu mute o țeavă de gaz

Lucrările proaste ale administrației Matei. Au schimbat rigolele ca să nu mute o țeavă de gaz

Lucrările proaste ale administrației Matei. Au schimbat rigolele ca să nu mute o țeavă de gaz

by iunie 15, 2020 0 comments

Fenomenele meteorologice de la Turda și nemulțumirea oamenilor scoate la iveală lucrările proaste de infrastructură ale administrației primarului Cristian Matei.

Oamenii, nemulțumiți încep să vorbească. Autoritățile tac sau sunt cramponate în articole laudative.

În Băile Sărate ar fi trebuit să fie rigole carosabile, adânci ca acestea. Ca să nu mute o țeavă, pe două străzi au pus rigole de acostmanent.

În Băile Sărate ar fi trebuit să fie rigole carosabile, adânci ca acestea.

Exemplul de astăzi este tot din Băile Sărate. InfoAries.ro a sesizat în ultimele săptămâni faptul că pe Aleea Băilor trotuarele au borduri noi doar pe jumătate iar proiectarea nu s-a făcut la standarde prietenoase de mediu: au prevăzut doar asfalt într-o zonă considerată stațiune turistică.

Pe strada Cireșului și Prunului din Băile Sărate rigolele de pe margine sunt diferite de alte străzi. Puțin mai încolo, pe strada Caisului, stradă încă în lucru, situația e total diferită. Găsim niște rigole mai mari, săpate în adâncime. Misterul rigolelor diferite de străzile din băi este este deconspirat de surse din echipa constructorului

Ca să nu mute o țeavă, pe două străzi au pus în schimb rigole de acostmanent.

Ca să nu mute o țeavă, pe două străzi au pus în schimb rigole de acostmanent.

”Ar fi trebui să fie rigole carosabile care sunt mai adânci. Pentru asta însă trebuia să mutăm o teavă de gaz care a scăpat din vedere inițial. Ulterior, când am realizat că trebuie să săpăm, cei de la gaz nu au vrut să o mute pe cheltuiala lor. Ca să nu cheltuie bani în plus s-au făcut rigole de acostament. Când s-a filmat clipul ăla cu mașina care le turna și-și făcea primarul propagandă, muncitorii se cruceau și râdeau”, susțin sursele InfoAries.ro

Proiectul de pe străzile Prunului și Cireșului nu este la standarde, susțin sursele InfoAries.ro iar acest lucru ar putea fi vizibil la ploi puternice.  Informația nu poate fi verificată oficial deoarece fișele tehnice de lucrări și proiectul nu sunt făcute publice pe site-ul Primăriei Turda.

USR acuză administrația de proastă gestionare a lucrărilor

Ploaia este indicatorul cel mai veridic al lucrărilor făcute de mântuială! Administrația Matei ne arată cum poți să cheltui bani fără nicio atenție față de standardul de calitate: te dai jos din mașină direct în baltă! Sustenabilitatea infrastructurii urbane este dată de respectarea normelor de calitate! Nu contează doar să faci, pe considerentul că “merge și așa”, ci contează să faci bine ceea ce faci, investind corect, transparent și profesionist fondurile publice și europene, se arată într-o postare a USR Turda.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.