Lucrările administrației Matei: Apa țâșnește de sub asfaltul proaspăt turnat

Lucrările administrației Matei: Apa țâșnește de sub asfaltul proaspăt turnat by iulie 2, 2020 0 comments

O înregistrare care arată cum apa țâșneșe sub asfaltul recent turnat, pe str. Toamnei,  devine virală pe internet. Incidentul sesizat acum 3 ore de către USR Turda este comentat ca un eșec al administrației actualului primar Cristian Matei.

Update: Ulterior difuzării clipului video, Bogdan Bobic, directorul Companiei de Apă Arieș a precizat că a fost vorba de niște manevre de repornire a sistemului de apă ce necesitatu operațiuni de aerisire a rețelei. ”Manevrele de repornire a sistemului de alimentare cu apă potabilă presupun aerisirea sistemului de distribuție a apei potabile prin mai multe puncte, respectiv prin hidranții subterani amplasați pe str. Toamnei și pe str. Amurgului, aceste debite nefiind contorizate în consumul utilizatorilor din zonă.”, a declarat Bogdan Bobic, citat de Refleqt media.

În 30 iunie, CAA anunța că va cupla o țeavă pe strada Amurgului. În data de 1 iulie, operatorul public de apă a anunțat o avarie în același loc. În niciunul din anunțurile oficiale, operatorul de apă nu a precizat că ar efectua manevre de aerisire prin intermediul hidranților.

”Mostră de “management” Matei – Bobic, tata socru și ginerele: apa țâșnind din trotuarul proaspăt asfaltat de pe strada Toamnei! Crapă branșamentele sub asfalt!

Când nepotismul, și nu competența, duce la numiri în posturile de conducere ale companiilor publice, asemenea imagini sunt firești! Acesta este “managementul” propus de tandemul socru – ginere: lucrări de proastă calitate, lipsite de fezabilitate, realizate parcă pe furiș, fără respectarea unui minim standard de calitate și a principiului transparenței financiare, a căror finalizare se întinde dincolo de orice termen stabilit pentru execuție!

Fușereala nu era bună nici când îți făceai temele la școală, cu atât mai puțin când livrezi lucrări publice! Repetăm oferta noastră: avem specialiști în infrastructură urbană dornici să ajute în zona consultanței de proiect! Domnilor Matei și Bobic apelați la ei, vor corija minusurile evidente ale execuției lucrărilor publice în oraș. Nu ezitați!, scrie USR Turda pe pagina oficială.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/infoaries/public_html/wp-content/themes/fraction-theme/includes/single/post-tags.php on line 4

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/infoaries/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/infoaries/public_html/wp-content/themes/fraction-theme/functions/filters.php on line 196

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/infoaries/public_html/wp-content/themes/fraction-theme/functions/filters.php on line 197
<