Lucrări de asfaltare între Băişoara şi Muntele Băişorii

Lucrări de asfaltare între Băişoara şi Muntele Băişorii by iunie 15, 2018 0 comments

Consiliul Județean Cluj informează că, în cadrul programului de lucrări de întreţinere curentă şi periodică pentru anul 2018, pe drumul judeţean DJ 107R Băişoara – staţiunea Muntele Băişorii au demarat şi se află în plină desfășurare lucrări de asfaltare, cu preluare de denivelări, pe două tronsoane de drum.

Cele două tronsoane vizate sunt situate între pozițiile kilometrice 28+650 şi 32+750, respectiv 46+150 şi 47+350, acestea însumând 6,3 kilometri.

„Ceea ce e cu adevărat important e faptul că, prin asfaltarea acestor ultime două tronsoane, realizăm continuitatea între sectoarele asfaltate în 2016 şi 2017. În acest fel, sectorul dintre localitatea Băișoara, de la joncţiunea cu drumul judeţean 107M, şi staţiunea Muntele Băișorii va fi integral asfaltat, contribuindu-se astfel la dezvoltarea economică, socială şi turistică a acestei zone intens vizitate de către iubitorii muntelui, în general, și ai sporturilor de iarnă, în special, în sezonul rece” a declarat președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe.

Pentru finalizarea completă a lucrărilor pe acest drum județean urmează a mai fi executate operațiuni de întreținere constând în realizarea şi completarea de acostamente, lucrări la șanțuri și refacerea zidăriei la parapetul greu existent.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.