Lucian Nemeș prezintă soluțiile noi pentru finanțarea investițiilor din Turda

Lucian Nemeș prezintă soluțiile noi pentru finanțarea investițiilor din Turda by februarie 26, 2020 0 comments

Viceprimarul Municipiului Turda, Lucian Nemeș va prezenta mâine în mod public o soluție a administrației locale de la Turda de a finanța lucrările de infrastructură din oraș.  Soluția este gândită deoarece municipalitatea nu dispune în totalitate de fondurile necesare co-finanțărilor. 

Evenimentul va avea loc în cadrul întâlnirilor Investment Leaders Party & Networking care vor avea loc la Cluj.

Prezența lui Lucian Nemeș la întâlnirile despre business și motivaționale este o premieră, fiind primul edil din oraș invitat la un astfel de eveniment. Lucian Nemeș care deține funcția de viceprimar de 8 ani,  are ca obiectiv principal, transformarea orașului Turda într-un model de stațiune turistică pentru România, explică Investment Leaders Party & Networking .

Nemeș le va vorbi celor prezenți despre modul în care împreună cu echipa din Primăria Turda a lucrat pentru atreagerea de proiecte pe fonduri europene și guvernamentale.

Deoarece în ultimii 8 ani a vorbit extrem de puțin în Consiliul Local , conferința viceprimarului Lucian Nemeș ar putea să stârnească chiar și interesul primarului Turzii, Cristian Matei, având în vedere că abordarea viceprimarului Turzii este pe principiul ”tace și face”.

Surse ale organizatorilor spun însă că primarul Turzii nu și-a confirmat prezența la eveniment, pentru a-și susține din public colegul de echipă.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.