Lucian Cordiș: Liberalii au dat direcția de dezvoltare a Turzii

Lucian Cordiș: Liberalii au dat direcția de dezvoltare a Turzii by noiembrie 15, 2016 0 comments

Administrația lui Tudor Ștefănie este cea care a dat actuala dezvoltare a Turzii, a declarat astăzi la Turda TV, Lucian Cordiș, vicepreședinte al PNL Turda. Consilierul local s-a adresat turdenilor în cadrul unei emisiuni electorale.

Cordiș a vorbit despre faptul că, deși criticat, fostul primar al Turzii este cel care a susținut orientarea Turzii spre o dezvoltare economică mixtă de turism și servicii.

“Amintiți-vă cum au fost străzile din Turda în 2004. Cum erau străzile în Oprișani, cum arăta centrul orașulu. Unde astăzi e parcul Teilor, era o groapă”, a cometat Cordiș. Acesta a recunoscut însă că fosta administrațe locală a făcut și greșeli. “Nu am făcut doar lucruri bune, am făcut și greșeli. Nu am fost întotdeauana pe placul oamenilor. Nu sunt de acord ca persoane cu o lipsă de moralitate dovedită să ne de lecții. Să păcălească pe cine vor dacă oamenii îi cred. Nu cred că sunt în postura să dea lecții”,  a apreciat vicepreședinele PNL Turda.

Cordiș i-a rugat pe turdeni să voteze PNL, ca singura variantă ideologică de dreapta. ,, Sper ca turdenii să țină seama de modul profesionist în care Dacian Cioloș a guvernat, să analizeze care este partidul care sigură independeța justiției,, a mai spus Cordiș.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.