Locuitorii din Turda Nouă se plâng că municipalitatea nu amenajează parcul. ”Îl așteptăm pe primar cu nepotul, la plimbare”

Locuitorii din Turda Nouă se plâng că municipalitatea nu amenajează parcul. ”Îl așteptăm pe primar cu nepotul, la plimbare” by aprilie 17, 2020 3 comments

Doi locuitori ai din Turda Nouă au reacționat în urma unei postări a primarului Cristian Matei care a anunțat că Parcul Central e pregătit să-i primească pe părinți și pe copii, după ridicarea restricțiilor.

Locuitorii din Turda Nouă se plâng că parcul a fost neglijat de adminsitrația primarului Cristian Matei

Locuitorii din Turda Nouă se plâng că parcul , neglijat de adminsitrația primarului Cristian Matei, e plin de ciori

”Poate alte parcuri din oraș, sunt amenajate dar cel din Turda Nouă arată jalnic: cu ciori prin copaci și fără locuri de joacă. Cred că parcul de aici e lăsat intenționat așa de oarece locuitorii de aici nu l-au votat niciodată pe Matei, în număr mare”, este mesajul transmis către InfoAries.ro

Pe pagina sa, Cristian Matei a anunțat că s-au montat în Parcul Central ansambluri de joacă, aparate de fitness și gimnastică medicală. Investiția a fost făcută de Compania de Apă Aries care e parteneră cu Primăria într-un proiect de amenajare a parcului.

E un parc neamenajat și gol”, a reclamat un alt cetățean. Acesta a criticat faptul că administrația locală ca finanțat amenajarea unui loc de joacă pe strada Punții. ”Nu știu cine a avut ideea să se amenajeze acolo un loc de joacă, dar dacă mergeți pe acolo veți vedea că nu e nimeni. Locul e pustiu și nu mă refer la perioada de acum, de izolare”, explică turdeanul nemulțumit. Proiectul de pe strada Punții a fost finanțat prin programul ”Turda Decide”, la cererea locuitorilor din Turda Nouă.

3 comentarii

Incepe conversatia
 1. legionarul
  #1 legionarul 18 aprilie, 2020, 12:46

  Domnule HH , incep sa cred ca te-ai DEDULCIT si dumneata la fondurile PRIMARULUI (nu ale Primariei ) !!! La fel cu ridicatorul de bariera concurent !!!

  Reply this comment
  • Horea Hudrea
   Horea Hudrea Author 4 mai, 2020, 16:02

   Daca vă referiti la modificarea/blocarea unor postări de ale dvs motivul e acela ca sunt scrise cu cuvinte rasiste care atrag amenzi ale Consiliului Național pentru Combatarea discriminării.

   Reply this comment
 2. mihaita
  #2 mihaita 19 aprilie, 2020, 21:52

  Te inseli amarnic, dle “Alt cetatean”, in fiecare zi erau copii la locurile de joaca pe Puntii…..ar fi trebuit sa mergi in fiecare zi inainte sa scrii prostii ca să te documentezi, dle Hudrea.

  Reply this comment

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.