Locuitorii din Oprișani amenință că vor tăia un cablu al furnizorilor de internet și televiziune

Locuitorii din Oprișani amenință că vor tăia un cablu al furnizorilor de internet și televiziune by februarie 11, 2020 0 comments

Locuitorii din zona străzilor Constructorii-Baladei, în spatele supermarketului Penny amenință că vor tăia un cablu al furnizorilor de internet și televiziune, dacă acesta nu va fi ancorat la înălțime.

Oamenii spun că-și agață mașinile în cablu căzut la pământ, de mai bine de jumătate de an. ”Cred că a trecut o jumătate de an de când atârnă și nimeni nu face nimic, de fiecare dată când iesim cu mașina ne agățăm de el”, spun un locatar din zonă. Inițial au crezut că eu cablu alimentat electric dar după ce au aflat că e vorba de furnizarea de semnal tv au anuțat că se gândesc să-l taie.

Poliția Locală spune că nu are cum să rezolve situația. Șeful Poliției Locale,Valer Moldovan spune că există o reclamație cu privire la cablul ce atârnă dar nu au ce să facă. ”Am făcut adrese către operatorul de cablu, acolo au cei de la RDS și UPC, nu știu exact care sunt. Mai mult de atâta nu putem face”, spune șeful Poliției Locale.

Locatarii din zonă spun că de vreme ce nici poliția locală nu poate interveni, singura soluție e să taie cablul care atârnă deasupra garajelor și mașinilor lor.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.