Locuitorii din Câmpia Turzii sunt invitați să participe la definirea strategiei orașului

Locuitorii din Câmpia Turzii sunt invitați să participe la definirea strategiei orașului

Locuitorii din Câmpia Turzii sunt invitați să participe la definirea strategiei orașului

by septembrie 4, 2015 0 comments

Spotlight

S-a dat startul IMO. Cele mai luminate minți ale matematicii școlare se întrec la Cluj

Participanții la Olimpiada Internațională de matematică, ce se desfășoară în

iulie 7, 2018

Opinie: Municipalitatea propune votarea unor basme electorale

Strategia culturală de la Câmpia Turzii se aseamănă la capitolul

august 24, 2015

Administrația locală din Câmpia Turzii va organiza în 14 și 15 septembrie două ateliere tematice pentru a definitiva Strategia de dezvoltare a Municipiului Câmpia Turzii. Ambele întâlniri ce sunt destinate și publicului se vor desfășura la Palatul Cultural Ionel Floașiu, prima de la ora 12.00 iar atelierul din 15 septembrie de la ora 9.00.
Cele două întâlniri, la care sunt invitați și cetățenii, urmăresc stabilirea unor elemente de identificare şi formulare a obiectivelor strategice şi a priorităţilor, precum şi definirea celor mai adecvate instrumente pentru implementarea şi monitorizarea proiectelor din strategia de dezvoltare a orașului.

Administratorul public Petre Pop preciza la finalul ultimei ședințe a Consiliului Local faptul că municipalitatea pregătește un astfel de eveniment. Precizarea administratorului public a venit în contextul în care Strategia culturală propusă de administrația publică a fost criticată că se substituie unei strategii de dezvoltare economică.
”O să vedeți că strategia culturală e doar a parte a strategiei de dezvoltare a orașului și nu înlocuiește strategie de dezvoltare sau strategia de dezvoltare economică”, preciza Petre Pop, la finalul ultimei ședințe a Consiliului local. Administratorul public al Municipiului Câmpia Turzii preciza atunci că proiectul strategiei culturale se dorește a fi doar mai ales un suport de idei pentru strategia de dezvoltare.
La eveniment vor participa edilii municipiului, consilieri locali, şefi de serviciu din cadrul Primăriei, societatea civilă și comunitatea locală.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.