Locuitorii de pe Săndulești vor asfalt. “Nu vă mai credem”, mesajul transmis primarului

Locuitorii de pe Săndulești vor asfalt. “Nu vă mai credem”, mesajul transmis primarului

Locuitorii de pe Săndulești vor asfalt. “Nu vă mai credem”, mesajul transmis primarului

by februarie 28, 2017 0 comments

Locuitorii străzii Săndulești s-au adresat astăzi Consiliului Local și au cerut asfaltarea străzii, cu prioritate. Oamenii spun nu doar că strada e neasfaltată dar și că lucrările curente de întreținere- împrăștierea de piatră se fac superficial, fără respectarea normelor tehnice și doar pe trei sferturi de stradă. Primarul le-a transmis oamenilor că strada lor va fi inclusă pe lista de asfaltări. Cristian Matei și-a manifestat disponibilitatea să viziteze strada și să vorbească cu oamenii.

“Nu vă mai credem. De 15 ani vorbiți la fel”, este mesajul transmis primarului Cristian Matei, de către cei 20 de locuitori ai străzii Săndulești, prezenți la ședința Consiliului Local de marți,28 februarie. Primarul Turzii aflat în situația delicată de a răspunde inclusiv pentru activitatea fostei administrații locale, a încercat să le explice oamenilor procedurile complicate prin care se pot obține fonduri pentru asfaltarea străzilor.”Trebuie să înțelegeți că procesul de asfaltare a unui oraș nu e simplu. Nu putem face în 3 luni ce alții nu au făcut în 20 de ani. Nu se poate face nimic de azi pe mâineProblema străzii este cunoscută, nu e singura stradă”, a arătat primarul. Acesta a precizat ca circa 300 de străzi din Turda sunt neasfaltate și că în acest moment 3 firme de consultanță lucrează în paralel la documentațiile tehnice ce trebuie trimise către Ministerul Dezvoltării până la mijlocul lunii martie.
Reacția locuitorilor străzii Săndulești a fost una rezervată și critică. “Nu vă mai credem. De 15 ani spuneți cu toții același lucru”, au vociferat oamenii la ieșirea din sala ședinței de Consiliu Local.
Administrația locală se află într-o situație delicată, în condițiile în care turdenii au tot mai puțină răbdare când e vorba de asfaltarea străzilor. Cel mai probabil, gradul de nemulțumire privind situația străzilor va crește odată cu venirea primăverii, deoarece drumurile desfundate ale orașului se vor umple cu noroaie.

Un prim semnal a fost dat de consilierul Csep Leyla care a cerut intervenția autoriaților executive pentru reabilitarea străzii Petru Maior. “Până la asfaltare, poate se iau niște măsuri, deoarece pe circa 50 de metri e un noroi în care te scufunzi”, a comentat Csep Leyla.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.