Liviu Alexa, noul președinte al PSD Cluj. Chemat să oprească blaturile politice

Liviu Alexa, noul președinte al PSD Cluj. Chemat să oprească blaturile politice by septembrie 18, 2019 0 comments

Jurnalistul Liviu Alexa a fost numit președinte interimar al PSD Cluj, în locul deputatului Horia Nasra.

Conducerea PSD anunța încă de acum o lună, în urma unui CEX de pe litoral că filiala din Cluj va avea o conducere schimbată. Înlocuirea lui Horia Nasra se face în condițiile în care acesta a eșuat în organizarea unor evenimente politice.

Vizita prim-ministrului Viorica Dăncilă la Cluj a fost un eșec de imagine după ce aceasta a ajuns urmărită de clujeni și jurnaliști într-o sală de nunți, într-o zonă obscură a Clujului. În plus, Horia Nasra și PSD Cluj au obținut scoruri dezastruoase la euro-parlamentare.

Deputatul Horia Nasra a încercat în câteva rânduri să-și consolideze șefia în partid, chiar și înainte ca Viorica Dăncilă să preia frâiele PSD. Nasra a cerut în câteva rânduri clarificarea situației filialelor județene unde erau președinți interimari prin organizarea de alegeri. Conducerea partidului a refuzat să dea undă verde.

Numirea lui Liviu Alexa care deține un post de televiziune local și un site de știri este un calcul pragmatic pentru Viorica Dăncilă. PSD a obținut la europarlamentare 8,3%. Horia Nasra nu-i aducea niciun beneficiu imediat președintei PSD. Un patron de presă, fie el și controversat poate asigura o vizibilitate mai mare pentru partidul aflat în cădere liberă la Cluj.

Liviu Alexa este numit doar președinte interimar. Potrivit unor surse din PSD mandatul său este unul de probă. Mandatul lui Liviu Alexa și modul în care el va organiza PSD Cluj va fi evaluat în două etape, înainte și după alegerile prezidențiale.

Liviu Alexa, citat de TurdaNews.net a precizat că a fost chemat să stopeze blaturile politice de la Cluj. Noul președinte al PSD Cluj a precizat că va reorganiza PSD ca un partid orientat spre tineri care ”să respire”. Replicile cu respiratul partidului sunt câteva din ideile rostite des de Vorica Dăncilă. Șefa PSD și-a făcut din ”respirat” un lait-motiv al modernizării PSD, rostit repetat și tot mai des încă din perioada de declin a lui Liviu Dragnea. 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/infoaries/public_html/wp-content/themes/fraction-theme/includes/single/post-tags.php on line 4

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/infoaries/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/infoaries/public_html/wp-content/themes/fraction-theme/functions/filters.php on line 196

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/infoaries/public_html/wp-content/themes/fraction-theme/functions/filters.php on line 197
<