Liviu Alexa a fost înlocuit de la șefia PSD Cluj. Interimar, un deputat supranumit ”Falimentatorul”

Liviu Alexa a fost înlocuit de la șefia PSD Cluj. Interimar, un deputat supranumit ”Falimentatorul” by ianuarie 14, 2020 0 comments

Liviu Alexa a fost înlocuit astăzi de la șefia PSD Cluj, anunță site-ul Actual de Cluj. Potrivit publicației clujene în locul lui Liviu Alexa a fost numit președinte interimar deputatul Gheorghe Șimon din Maramureș.

Articol integral aici.

Liviu Alexa a fost numit președinte al PSD Cluj în septembrie 2019. A promis o reformă a organizației locale și declanșat un război mediatic și politc împotriva liderilor PSD din județ care nu i-au împărtășit viziunea.

Deputatul din Maramureș a intrat în atenția presei în august 2019 când dorea să preia Ministerul Transporturilor, după ce anterior a fost ministru al Economiei.

Site-ul  ZiuaNews a publicat în vara anului trecut o investigație în care e descris parcursul profesional al deputatului. Acuzat că ar fi o ”pușculiță regională a PSD”, Șimon a fost supranumi ”Falimentatorul” datorită faptului că de-a lungul timpului a cumpărat societăți comerciale care au falimentat ulterior și au fost vândute la fier vechi. Articolul nu a fost semnat iar informațiile referitoare la Gheorghe Șimon nu au fost complet verificate.

Articol integral aici.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.