Liderii politici au împărțit mesaje și flori de 8 martie

Liderii politici au împărțit mesaje și flori de 8 martie by martie 8, 2016 0 comments

Primarii celor două orașe, Turda și Câmpia Turzii precum și liderii principalelor partide politice au transmis mesajele lor cu ocazia zilei de 8 martie, în paralel cu organizarea unor acțiuni prin care au oferit flori, femeilor.

La Turda, deputatul Mircea Irimie însoțit de membri ai ALDE Turda au început de la ora 11 să împartă flori în zona centrală a orașului. ”Se spune că femeile sunt ca florile: toate sunt frumoase, dar fiecare în felul ei. Cred că existenţa lor face lumea posibilă. Există ca să renască viaţa, să o iubească şi să o crească, în virtutea calităţilor cu care au fost înzestrate de Dumnezeu.

Sensibile dar totodată puternice, de multe ori indecise dar în final hotărâte, indiferente uneori dar implicate până la suferinţă, femeile merită să li se închine toate imnurile. Prin ele şi pentru ele, viaţa noastră prinde sens şi culoare, se împlineşte şi rodeşte. Pentru toate acestea şi pentru multe altele, le mulţumim, le urăm cu toata dragostea “La mulți ani! ”, fericiţi, cu sănătate, bucurii şi împliniri şi le dăruim acest buchet simbolic al aprecierii noastre!”, se arată în mesajul deputatului ALDE, Mircea Irimie.

Primarii din Turda și Câmpia Turzii au transmis mesajele lor destinate femeilor

Tudor Ștefănie, primarul Municipiulu Turda a transmis la rândul său mesajul cu ocazia zilei de 8 Martie. ”Simbolul frumuseţii şi a îngăduinţei – femeia, căci despre ea discutăm astăzi când este sărbătorită la nivel internaţional, îmi oferă prilejul de a le transmite tuturor turdencelor gândurile mele bune, fericire, sănătate şi prosperitate, alături de tradiţionalul “La mulţi ani!”. Bunătatea să vă însoţească pretutindeni!”, se arată în mesajul edilului șef al municipiului Turda.

La Câmpia Turzii, primarul Radu Hanga a oferit flori femeilor, într-o acțiune ce s-a desfășurat în fața Palatului Cultural Ionel Floașiu, de la ora 11.

Social democrații din Turda au oferit flori în oraș

Reprezentanții PSD Turda au fost primii care au demarat azi acțiunea prin care au oferit flori trecătorilor de prin oraș. Membrii PSD Turda au împărțit flori cu începere de la ora 9.30 în fața complexului WinkMarkt. La rândul său, liderul social-democrat Cristian Matei a transmis mesajul său cu ocazia zilei de 8 martie.

Această zi deosebită, 8 Martie, Ziua Femeii, îmi oferă prilejul potrivit de a vă mulțumi pentru tot ceea ce reprezentați, pentru că dați lumii mai multă frumusețe, pentru dragostea voastră nemărginită, pentru puterea și determinarea voastră. Fie ca începutul primăverii să vă umple sufletele cu bucurie,  iar spiritul acestei zile să vă însoțească pretutindeni. La mulți ani! ” a transmis Cristian Octavian Matei, președintele PSD Turda.

Se spune că femeile sunt ca florile: toate sunt frumoase, dar fiecare în felul ei. Cred că existenţa lor face lumea posibilă. Există ca să renască viaţa, să o iubească şi să o crească, în virtutea calităţilor cu care au fost înzestrate de Dumnezeu.

Sensibile dar totodată puternice, de multe ori indecise dar în final hotărâte, indiferente uneori dar implicate până la suferinţă, femeile merită să li se închine toate imnurile. Prin ele şi pentru ele, viaţa noastră prinde sens şi culoare, se împlineşte şi rodeşte. Pentru toate acestea şi pentru multe altele, le mulţumim, le urăm cu toata dragostea “La mulți ani! ”, fericiţi, cu sănătate, bucurii şi împliniri şi le dăruim acest buchet simbolic al aprecierii noastre!

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.