Lider PSD Cluj: Liviu Alexa e un despot feudal fascinat de proiectul său politic – piramida de capete

Lider PSD Cluj:  Liviu Alexa e un despot feudal fascinat de proiectul său politic – piramida de capete by septembrie 23, 2019 0 comments

Lideri ai PSD Cluj s-au coalizat, la sfârșitul săptămânii trecute împotriva numirii lui Liviu Alexa în poziția de președinte interimar al PSD, simultan cu o acțiune a noului președinte de eliminare a unor vechi politicieni din PSD.

Remus Lăpușan, fostul președinte al PSD Cluj a protestat împotriva numirii lui Liviu Alexa, în condițiile în care acesta a lansat în trecut critici nejustificate și insulte la adresa liderilor PSD. Ulterior, Remus Lăpușan a fost înlocuit din funcția de lider al consilierilor PSD din Consiliul Județean Cluj.

Tot în week-end, fostul președinte interimar Horia Nasra a anunțat că 40 de primari și lideri PSD din județ au semnat o scrisoare prin care cer respectarea statutlui partidului și alegeri interne. Nasra a precizat că Liviu Alexa nu poate fi numit președinte interimar deoarece nu a fost membru al PSD. Se încalcă statutul partidului, crede Horia Nasra.

Începutul săptămânii a venit cu o altă știre din PSD Cluj. Liviu Alexa a cerut demisia din Consiliul Local Cluj a Corinei Croitoru.

Potrivit Ziar de Cluj, noul președinte interimar al PSD Cluj consideră că alesul local Corina Croitorul este o tânară care a dezamagit crunt . ” Pe langa doamna Croitoru au trecut razant subiecte stringente ale urbei: banii cheltuiti cu dispret de Boc, problema Pata Rat, problema parcarilor, problema salubrizarii si a esecului implementarii colectarii selective”, crede Liviu Alexa.

În contrapartidă, Corina Croitoru îl numește pe Alexa un despot feudal ”fascinat de proiectul său politic- piramida de capete”

După ce-a numit-o ”scroafă suită-n copac”, acum îi cere demisia

”În urmă cu doi ani, copleșit de inspirație paremiologică, domnul Liviu Alexa îmi dedica, în calitate de prob jurnalist, desigur, un articol din care cetățenii erau invitați să rețină că aș fi „o scroafă suită-n copac”, fiindcă evitasem să dau un răspuns telefonic la o întrebare abrupt formulată de un reporter agresiv, oferindu-mă, în schimb, foarte politicos, să răspund în scris.

Astăzi, mânat de modelul despotului feudal fascinat de proiectul său politic – piramida de capete –, același domn îmi solicită „respectuos”, în calitate de președinte proaspăt uns al organizației politice social-democrate din care fac parte de 10 ani, demisia din funcția de consilier local al municipiului Cluj-Napoca, pe motiv de inactivitate (…) Îi comunic însă domnului Alexa că am obținut mandatul de consilier local prin vot democratic și că insist să-mi fie retras prin proceduri statutare, demne de un președinte de organizație care cunoaște și respectă legea, nu prin presiuni publice de cabotin.

Le reamintesc, de asemenea, tuturor celor care confundă abjecția cu autoritatea că „Mihai Viteazul a intrat în Alba Iulia de-a-ncălare pe un cal, nu de-a-ncălare pe un câine”, vorba poetului…”, comentează Corina Croitoru, pe Facebook.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/infoaries/public_html/wp-content/themes/fraction-theme/includes/single/post-tags.php on line 4

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/infoaries/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/infoaries/public_html/wp-content/themes/fraction-theme/functions/filters.php on line 196

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/infoaries/public_html/wp-content/themes/fraction-theme/functions/filters.php on line 197
<