Liberalii din Câmpia Turzii au donat sânge. 100 de donatori sunt așteptați la Spitalul Municipal

Liberalii din Câmpia Turzii au donat sânge. 100 de donatori sunt așteptați la Spitalul Municipal

by septembrie 25, 2015 0 comments

imageCampania de donare de sânge ”Folk pentru viață”, inițiată la Câmpia Turzii de către Asociația Liberalism pentru Comunitate a continuat vineri la Spitalul Municipal. Peste 50 de donatori, mobilizați de către liberalii din oraț s-au prezentat pentru a dona sânge, până la orele 12.00.
Joi, campania s-a desfășurat la Baza Aeriană 71 Emanoil Ionescu Câmpia Turzii unde 60 de militari au răspuns apelului pentru donarea de sânge.
”Campania va continua până după-masă. Sunt așteptați în total circa 100 de donatori. Acțiunea de donare de joi, de la Baza Aeriană 71 Emanoil Ionescu a fost considerată un succes. Au fost obținute 60 de doze de sânge pentru banca Centrului de Transfuzii Cluj. Cei de acolo spun că recoltarea al 50 de doze este pentru ei un succes. Le mulțumesc militarilor de la Baza Aeriană 71 pentru că au fost alături de noi, le mulțumesc donatorilor, celor de la Centrul de Transfuzii Cluj și personalului Spitalului Municipal pentru sprijinul acordat”, a declarat Dorin Lojigan, președintele Asociației Liberalism pentru Comunitate.
Campania organizată de liberali se va încheia sâmbută, la ora 19.00, la localul ”Moara cu noroc” din Câmpia Turzii (str. Vasile Alecsandri nr. 1, intrare de pe stradă) cu un concert caritabil de muzică folk susținut de Magda Puskas și Mircea Vintilă.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.