Lenny Kravitz vine primăvara viitoare la Cluj

Lenny Kravitz vine primăvara viitoare la Cluj by septembrie 18, 2018 0 comments

Pentru prima oară pe o scenă din Transilvania, artistul vine la Cluj-Napoca pentru a promova noul său album, Raise Vibration, în data de 6 mai 2019, în Sala Polivalentă.

Concertul din Cluj-Napoca face parte din segmentul european al turneului mondial Raise Vibrationce va începe în 26 aprilie 2019. Turneul cuprinde reprezentații în 16 țări de pe continent, printre care Franța, Germania, Belgia, Italia, Finlanda, Danemarca, Polonia, Slovenia, Bulgaria și, bineințeles, România.

Cel de-al 11-lea album al artistului subliniază sinergia mai multor genuri muzicale precum rock ‘n’ roll, funk, blues și soul. Cu un sunet proaspăt, actual, tineresc și îmbogățit de cele trei decenii de muzică, “Raise Vibration” devine un moment de renaștere creativă și reprezintă o realizare curajoasă, vie și ingenioasă demnă de măiestria și spiritul rebel ale lui Lenny Kravitz.

Biletele au fost puse în vânzare pe iabilet.ro, lennykravitz.emagic.ro, în magazinele Flanco şi în reţeaua iabilet.ro/retea din toată ţara. Preţurile variază de la 144 la 490 lei + taxe.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.