Lecții practice despre instalații electrice

Lecții practice despre instalații electrice

Lecții practice despre instalații electrice

by februarie 24, 2015 0 comments

Cel mai important târg specializat în construcţii şi instalaţii îşi va deschide porţile mâine la Expo Transilvania. EXPO Transilvania si Camera de Comert si Industrie Cluj organizeaza, in perioada 25 – 28 februarie târgul AMBIENT CONSTRUCT & INSTAL. Eveniment de referinta in domeniul constructiilor si instalatiilor, expozitiile reprezinta punctul de relansare al companiilor de profil pe piata si totodat� cel mai bun mijloc de promovare, de stabilire de noi contacte de afaceri, colaborari si parteneriate in vederea extinderii, dar si de informare asupra ultimelor noutati in domeniu.
Germania. Pe parcursul celor 4 zile de desfasurare, vor avea loc workshop-uri si prezentari, sustinute de Asociatia Romana a Electricienilor – AREL, când vor fi prezentate noile meserii de interes din domeniul electric şi oportunitati de pregatire profesionala a electricienilor prin programe de specializare.
Cea de-a XXIV-a editie va reuni, pe suprafata interioara si exterioara a complexului expozitional, peste 54 de expozanti din România, Polonia, Italia, Ungaria si Germania.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.