Jurnalistul turdean Gelu Florea i-a numit fraieri pe turdenii care votează cu candidatul USR

Jurnalistul turdean Gelu Florea i-a numit fraieri pe  turdenii care votează cu candidatul USR by ianuarie 13, 2020 0 comments

Votanții candidatului USR pentru Primăria Turda au fost numiți fraieri de către jurnalistul local Gelu Florea. Într-o postare pe rețelele de socializare, Florea l-a numit pe Andrei Suciu un clovn ”care e încrezător că va găsi suficienți fraieri”.

Anterior, Asociația Civică T9 condusă de Andrei Suciu, atrăgea atenția pe rețelele de socializare că firma jurnalistului  încasează zeci de mii de euro anual din bugetele publice. Asociația T9 a susținut că sumele plătite pentru publicitate către publicația lui Gelu Florea sunt nejustificate deoarece reprezintă anunțuri de inters public ce pot fi difuzate pe alte căi.

Recent, Asociația T9 a distribuit o filmare din trafic din care rezultă că jurnalistul local ar fi încălcat legislația rutieră și a depășit prin loc nepermis.

Andrei Suciu și USR au rămas principala forță de opoziție de la Turda, după atomizare PNL ce a survenit în urma informațiilor că actualul primar Cristian Matei se va transforma din PSD-ist în PNL-ist.

Institutul National de Statisca (INS) a anuntat ca, cu ocazia alegerilor locale, isi vor reactualiza baza de date cu numarul de fraieri din Turda. “Va fi foarte simplu pentru noi, pentru ca votantii lui Andrei Suciu sunt 99,99% fraieri, deci se vor incadra perfect in masuratorile noastre”, a spus presedintele INS. Astfel și-a încheiat jurnalistul local postarea despre candidatul USR la funcția de Primar.

Cu două zile în urmă, în 11 ianuarie, Gelu Florea posta că ”Andrei Suciu a primit 12.266 de lei, în mai puțin de 1 an de zile, pentru a proteja interesele Mafiei care a jefuit Zoo Turda!” . Florea l-a acuzat în repetate rânduri pe Andrei Suciu că ar fi săvârșit infracțiunea de omisiune a sesizării. Florea susține faptul că Andrei Suciu ar fi cunoscut faptul că la Grădina Zoologică din Turda s-au comis infracțiuni de natură penală. Candidatul USR a fost însă un simplu funcționar din Primăria Turda ce a fost numit într-o comisie compusă din alți șapte membri și a întocmit doar un tabel pe care l-a pus la dispoziția șefilor săi din Primărie.

Acuzațiile jurnalistului turdean la adresa candidatului USR au apărut mai intens după ce firma lui Gelu Florea a fost acuzată în spațiul public că are contracte publice cu Primăria Turda în valoare de peste 39.000 de euro. Separat, USR Turda susține că Florea – a cărui firmă încasează peste 80% din cifra de afaceri din bani publici- este interesat de denigrarea contracandiadaților actualului Primar.

Disputele dintre Asociația civică T9, condusă de Andrei Suciu și jurnalistul local Gelu Florea au izbucnit încă de la alegerile locale trecute. De-a lungul timpului Asociația T9 a acuzat faptul că Gelu Florea drenează anuale zeci de mii de euro din bugetele publice. În contrapartidă, Gelu Florea susține că nu e vorba de favoritisme. ” Contractele TurdaNews cu SC Turda Salina Durgau SA sunt incheiate in baza unor proceduri legale, cu anuntarea in prealabil a selectiei de oferte, cu depunerea ofertei prin intermediul SEAP (Sistemul Electronic de Achizitii Publice) si apoi cu atribuirea ofertei prin ”atribuire directa”(care este o procedura, nicidecum o ”atribuire directa” catre societatea Geflo Media SRL!)”, preciza Florea în mai 2017.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.