Întâlnirea din Băi a primarului Turzii a fost inițiată de membri PSD și nu a fost secretă, susține președintele organizației PSD Băi Sărate

Întâlnirea din Băi a primarului Turzii a fost inițiată de membri PSD și nu a fost secretă, susține președintele organizației PSD Băi Sărate by decembrie 18, 2019 2 comments

Întâlnirea politică a primarului Cristiam Matei care a avut loc în acest week-end în Stațiunea de cercetări agricole nu a fost secretă și a fost inițiată de membri PSD, a precizat astăzi pentru InfoAries.ro, Florin Cocus, președinte al organizației Băi a PSD. Partidul Social Democrat are la Turda organizații de cartier iar Florin Cocus, ce e și angajat al Companiei de Apă Aries SA, este unul din liderii PSD din cartiere.

Cocus precizează că InfoAries.ro a publicat informații greșite menționând că întâlnirea politică de vineri a fost inițiată de primar. ”Nu a fost nici secretă, nici inițiată de dl primar. Eu am inițiat-o la cererea unor membri PSD din zona Băi. Membri ai PSD din Băi au dorit să stea de vorbă cu dl primar. Deasemenea nu e adevărat că atmosfera nu a fost bună sau că dl primar a fost nemulțumit. Sunt speculații și sunt informații false”, a precizat Florin Cocus. Acesta nu a mai putut explica însă de ce, dacă n-a fost o întâlnire confidențială, nu s-a încheiat un contract de închiriere a sălii,  pentru eveniment. Florin Cocus a menționat doar că a existat ”o înțelegere tacită” de folosire a sălii.

Mihai Mocanu, secretarul general al PSD Cluj a precizat însă că Florin Cocus nu avea autoritatea să convoace întâlniri ale membrilor PSD. ”Acum aud de la dumneavoastră. E o persoană care nu face parte din Biroul Politic Local și nu poate convoca nicio întâlnire a membrilor PSD. A fost întâlnire privată, probabil”, a precizat Mocanu. Secretartul general al PSD Cluj a mai precizat că pot fi aplicate sancțiuni dar numai după ce Biroul Politic Local evaluează situația.

2 comentarii

Incepe conversatia
 1. legionarul
  #1 legionarul 19 decembrie, 2019, 09:48

  As vrea sa-l intreb pe stimabilul COCUS [angajat de nadejde al CAA] daca la aceasta intalnire , anuntata cu surle si trambite au participat si alti presedinti de organizatii precum STANCIU VALENTIN , etc ??? Totodata , daca a fost invitat si seful lor administrativ , onorabilul BUMBIC , sa le tina o prelegere despre filtrarea apei prin filtre ceramice PSD-iste si contrafiltrarea prin filtrele PNListo burciste nisipoase!!!

  Reply this comment
  • Stanciu valentin
   Stanciu valentin 19 decembrie, 2019, 18:57

   În primul rand sus numitul Stanciu Valentin nu este președinte de organizație PSD Turda și nici nu a participat la acea zis ședința secreta. Totuși va mulțumesc ptr. Ca sunt menționat ptr. Prima data într-o știre asa zis de senzație?!

   Reply this comment

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.