Începe cel mai spectaculos târg de nunți din Transilvania

Începe cel mai spectaculos târg de nunți din Transilvania by ianuarie 13, 2017 0 comments

Muzeul de Artă din Cluj va găzdui pentru trei zile cel mai important târg de nunți din Transilvania, cu zeci de expozanți ce vor veni cu rochii de mireasă și decoruri specifice nunților.

Expoziția care se deschide vineri, 13 ianuarie de la ora 12, aduce în premieră designuri ce propun rochii de mireasă compuse din bucăți individuale ce pot fi asortate între ele.  Printre oferte se numără și pachete turistice cu destinații exotice pentru luna de miere

Ȋn 2017, Nuntă la Palat aduce ȋn faţa mirilor standuri inspirate din basmele româneşti. Feeria se va traduce prin decoruri de nuntă desprinse din basme precum “Pasărea măiastră” , “Sarea ȋn buchete(sic!)”, “Palatul de cleştar”. Şi ȋn acest an, mirii se vor putea inspira pentru evenimentul vieţii lor din tematicile de nuntă propuse de expozanţi sau vor putea să provoace imaginaţia organizatorilor de evenimente cu propriile idei. Ȋn schimb, ȋn premieră pentru Nuntă la Palat, o agenţie de turism va veni şi cu pachete exotice pentru luna de miere. Astfel, viitoarele familii sunt ademenite cu excursii in Cuba, Bolivia, Chile sau Vietnam.

Decorurile vor include flori ȋnmiresmate, veşminte de bal, mâncăruri rafinate, inele cu nestemate, aranjamente strălucitoare, caleşti cu mulţi cai şi muzică fără sfârşit. Designerul Ligia Mocan vine la expoziţie cu rochii ce se croiesc dupa cum visează mireasa. Acestea sunt create din piese individuale, luate separat, dar care ȋmpreună formează un tot unitar. Pantofii sunt şi ei făuriţi după calapodul fiecărei mirese. Pentru confort, o firmă vine chiar cu propunerea de-a realiza pantofi care se mulează perfect pe măsura piciorului, exact ca pantofii de dans.

Organizatorii au inclus printre exponate și oglinda care face selfie-uri. Oglindă concepută de compania Smart Ltd permite fotografierea fără să fie nevoie de folosirea mâinilor poate fi amplasată în orice loc din casă și este dotată cu tehnologie de ultimă generaţie ce permite postarea pozelor online.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.