Primarul Turzii recunoaște că nu se lucrează pe șantierele din oraș. Ziar de Cluj devoalează minciunile administrației Matei

Primarul Turzii recunoaște că nu se lucrează pe șantierele din oraș. Ziar de Cluj devoalează minciunile administrației Matei by noiembrie 7, 2019 0 comments

Minciunile Primăriei Turda prin care adminstrația lui Cristian Matei se promovează ca muncind ”în ritm susțiunut” pe șantierele din oraș a suferit o puternică lovitură de imagine astăzi când publicația ziardecluj.ro a publicat un mesaj al primarului Cristian Matei. Mesajul a fost transmis președintului PSD Cluj, Liviu Alexa anterior vizitei ex-premierului Viorica Dăncilă și descrie punctual incapacitatea organizatorică a primarului Turzii.

Inaintează cu 50 de metri pe lună, spun oamenii. Nu se lucrează deloc, spune primarul Turzii. La televizor însă, primarul spune că se muncește ”în ritm susținut”.

Inaintează cu 50 de metri pe lună, spun oamenii. Nu se lucrează deloc, spune primarul Turzii. La televizor însă, primarul spune că se muncește ”în ritm susținut”.

Mesajul care este considerat o dovadă că primarul Turzii nu a dorit să pregătească vizita fostului premier Viorica Dăncilă are de fapt o importanță mai mare pentru turdeni.

Devoalează propaganda politică a administrației Matei: se recunoaște faptul că lucrările pe șantierele din Turda nu se defășoară la parametri optimi.

Pozele din conținutul articolului sunt transmise de turdenii revoltați pe ritmul și calitatea lucrărilor.

Bună dimineața, în urma discuției de azi dimineață am încercat să mă mobilizez, să pot organiza o vizită în teren a doamnei premier pe la șantierele în lucru care sunt acum deschise, dar am avut o surpriză uriașă. Cum se știe nimeni nu are forță de muncă, dar eu am găsit o firmă din Maramureș care să vină din această dimineață cu 100 de oameni să dăm bice puternic cât ține vremea bună. Când am ajuns la birou surpriză IMG-20191105-WA0001firma nu mai vine deloc fiindcă Bene ne-a pictat pe noi că noi nu plătim la timp, total neadevărat. Ce dracului să plătim dacă el nu lucrează nimic. Am făcut tot felul de demersuri până acum să văd dacă mai pot drege ceva, dar nici vorbă. Nici nu vreau să mă fac de minune față de premier așa că mai bine nu organizez acea vizită. Era o ocazie bună dar adevenit nefezabilă. Altceva nu am ce să organizez, e prea din scurt.Îmi pare rău”, este mesajul primarului Cristian Matei.

Ca în comunism, pe șantier cu hei-rupul. Matei recunoaște că e depășit de situație
  1. Primarul recunoaște că antreprenorii nu lucrează mai nimic pe șantierele din oraș.
  2. Primăria Turda e prezentată ca fiind un partener în care nu poți avea încredere : nu plătește la timp
  3. S-a încercat o mobilizare cu 100 de muncitori din Maramureș pentru a-l păcăli pe primul ministru. La fel se proceda și cu Ceaușescu: aduceau oameni din altă parte să pară mai mulți
  4. Primarul recunoaște că a fost luat prin surprindere, nu a avut o variantă de rezervă
Turdenii sunt revoltați de ritmul lucrărilor
Câteva zile au blocat strada cu utilaje

Câteva zile au blocat strada cu utilaje

Dl primar sunteti putin confuz si nu prea stiti dvs ce se intampla pe teren. Se presupune ca noi locuim intr-un cartier „rezidential”. Asa vi se pare dvs ca ar trebui sa arate acest cartier? Stim si noi ca nu primaria se ocupa de finalizarea acestor lucrări, dar puteti lua masuri. S-au inceput lucrările de o luna de zile pt canalizare si au inaintat aprox 50 de m. De o luna de zile nu pot sa intru cu masina in curte. Au venit ploile, noroiul e pana la genunchi”, scrie o turdeancă pe rețelele de socializare.

Situația critică e înregistrată în mai multe zone din oraș. Pe strada Ioan I Russu, utilajele au blocat strada câteva zile iar oamenii înoată efectiv în noroaie. Oare nu trebuiau să amenajeze puțin drumul? Să permită o cale de acces? Așa arată o stradă în Turda în 2019, comentează un locuitor din zonă.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.