Incapabilă să scrie integral un raport de specialitate, Ursula Iftime face copy-paste de pe internet

Incapabilă să scrie integral un raport de specialitate, Ursula Iftime face copy-paste de pe internet

Incapabilă să scrie integral un raport de specialitate, Ursula Iftime face copy-paste de pe internet

by iulie 29, 2020 0 comments

Noaptea minții în Primăria Turda unde funcționarii ajunși șefi în mandatul primarului Cristian Matei nu sunt în stare să scrie integral un preambul la un raport de specialitate.

Fie asta, fie cineva vrea să-l compromită pe primarul Cristian Matei.

Întrebarea zilei: Cam cât de inteligent poți să fii ca să copiezi dintr-un articol ce descrie maghiarizarea forțată a Transilvaniei și să muți proproziția într-un document prin care justifici finanțarea publică a unei grădinițe maghiare?

Subliniere: Acest articol de opinie nu e despre etnie ci despre prostie.   

Ursula Iftime câștigă anual 55.847 lei din Primăria Turda. Se presupune că în calitate de șef al Serviciului Administrației Publică Locală poate scrie singură un preambul la un raport de specialitate, fără a-l copia de pe internet.

Din păcate nu este în stare iar atunci când funcționarii din Primăria Turda vor să pară și inteligenți, pățesc ca în situația ridicolă de mai jos. Aș vrea să fiu foarte clar. Acest articol nu se referă la etnie ci la prostie.

” Plecând de la ideea că şcoala şi biserica au fost şi vor rămâne dependente una de cealaltă”, buimăcește Ursula Iftime într-un raport de specialitate, care ar fi justificarea referitore la finanțarea de către municipiul Turda a unei grădinițe maghiare.

Rețineți, cu acestă frază începe actul oficial ce justifică un parteneriat cu Biserica Reformată maghiară pentru o grădiniță.

Acum , haideți să vedem de unde a fost copiată fraza.

Arhiva online a Bibliotecii Centrale Universitare are înregistrat articolul ”Învățământul românesc din Transilvania în secolul al XIX- dezvoltare și concepții scris de către Cristian Lupu, pe atunci masterand, anul I la Istoria şi socio-antropologia epocii moderne

Cristian Lupu scrie în articolul său. ”Plecând de la ideea că şcoala şi biserica au fost şi vor rămâne dependente una de cealaltă, Andrei Șaguna îşi începe munca prin scoaterea şcolilor româneşti de sub controlul episcopului catolic din Alba Iulia”.

Articolul lui Cristian Lupu descrie maghiarizarea forțată a Transilvaniei. Vezi aici

Întrebare:

Cam cât de inteligent poți să fii ca să copiezi dintr-un articol ce descrie maghiarizarea forțată a Transilvaniei și să muți proproziția într-un document prin care justifici finanțarea publică a unei grădinițe maghiare.

Ursula Iftime nu a răspuns la telefonul de serviciu din birou, pentru o poziție oficială.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/infoaries/public_html/wp-content/themes/fraction-theme/includes/single/post-tags.php on line 4

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/infoaries/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/infoaries/public_html/wp-content/themes/fraction-theme/functions/filters.php on line 196

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/infoaries/public_html/wp-content/themes/fraction-theme/functions/filters.php on line 197
<