Hiperparada animalelor în Cluj Napoca

Hiperparada animalelor în Cluj Napoca by mai 20, 2016 0 comments

Duminică 22 mai, de la orele 11.00 și până la 16.30, peste 100 de câini din cele mai diverse rase promit sa îi încânte pe spectatori cu talentele lor în parcarea Hipermarketului Cora Cluj. Publicul va putea urmări câinii de serviciu ai Jandarmeriei simulând acțiuni de intervenție, câini de salvare în acțiuni de căutare, demonstrații de disciplină, pază și apărare, discdogging, dogdancing, agility și mai ales o extraordinară paradă a raselor.

În plus, vizitatorii Hiperparadei vor avea ocazia să îi cunoască pe protagoniștii demonstrațiilor la standurile amenajate în cadrul evenimentului. Vor putea să le pună direct întrebări angajaților conductor de echipaje canine de la Gruparea de Jandarmi Mobila Cluj-Napoca, angajaților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj, voluntarilor Asociației pentru Câini de Salvare Transilvania, ai Asociației Samaritenilor Oraștieni și ai Asociației Arca lui Noe.

Bruno Icobet, câștigătorul ultimei ediții a show-ului ‘Românii au talent’, va realiza deminstrații de discdogging, sportul pe care dorește sa îl promoveze alături de cățeii săi. Reprezentanții școlilor de dresaj clujene Dogmaster, Nostress si PetJoy din Cluj vor face demonstrații de disciplină, pază, apărare, agility, dogdancing și vor da sfaturi și informații despre dresajul canin și programele de dresaj pe care le desfășoară pentru clujeni.

Asociația Chinologică Napoca a Județului Cluj va fi și ea reprezentată de peste douăzeci de crescători clujeni care vor încânta vizitatorii cu extraordinare parade ale raselor, aceștia având ocazia de a afla, direct de la crescători, care sunt particularitățile fiecărei rase, ce înseamnă un câine de calitate și de unde poate fi acesta achiziționat.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.