Harababură în Câmpia Turzii. Circulația blocată din cauza marcării străzilor

Harababură în Câmpia Turzii. Circulația blocată din cauza marcării străzilor by aprilie 3, 2018 0 comments

Circulația din Câmpia Turzii a fost dată astăzi peste cap, după ce autoritățile locale au demarat operațiunea de marcare a trecerilor de pietoni. Același tip de operație a fost făcută săptămâna trecută și la Cluj Napoca, dar acolo municipalitatea a ales să lucreze noaptea, pentru a evita blocarea circulației. Sâmbătă noaptea la Cluj, după ora 20.00, echipele de lucrători au ieșit pe teren. La Câmpia Turzii au ieșit la amiază. Autoritățile spun că au ales ca echipele să lucreze ziua pentru a face economii bugetare. 

Contactat de InfoAries.ro, primarul Dorin Lojigan a reacționat virulent și a apreciat că presa scrie doar lucruri negative. ”Dacă asta e problema că ați stat 10 minute în trafic, scrieți. Scrieți doar lucruri negative, despre lucrurile pozitive nu scrieți, că nu aduc trafic”, a comentat primarul din Câmpia Turzii, nemulțumit.

Municipaliatea spune că efectuarea lucrărilor pe timp de zi este motivată și de economiile bugetare pe care trebuie să le facă Domeniul Public. Primarul spune că efectuarea lucrărilor pe timp de noapte ar fi însemnat plata unor ore suplimentare, la valori duble și a unor prime. Administrația locală spune că în trafic au fost prezente echipaje de poliție locală și de la circulație care au supravegheat traficul, cu toate că polițiștii au lipisit de pe artera principală în câteva din punctele de marcaj a trecerilor de pietoni.

Administrația locală de la Câmpia Turzii a fost în ultimele trei săptămâni ținta unor articole negative de presă, fie ca urmare a criticilor lansate în spațiul public de opozanții din PSD ai primarului, fie prin subiecte tratate independent de jurnaliști. Primarul Dorin Lojigan crede că administrația locală a devenit țina unei campanii de presă negative. ”Cred că asfaltările din față de la Rombiz sunt mai importante. Dar aia e de bine și nu face trafic, nu?”, a declarat primarul Dorin Lojigan, nemulțumit de modul în care presa locală scrie despre activitatea administrației ce o conduce. 

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.