Guvernul își cumpără 100 de agende din piele de vițel. Costă 750 de lei bucata, echivalentul unei pensii medii

Guvernul își cumpără 100 de  agende  din piele de vițel. Costă 750 de lei bucata, echivalentul  unei pensii medii by decembrie 4, 2018 0 comments

Guvenrul României a lansat o achiziție publică pentru 100 de agende personalizate cu coperți din piele naturală, anunță g4media.ro. Prețul agendelor este de 750 de lei bucata. Suma este echivalentul pensiei medie brute în România pentru persoanele sub 65 de ani .

Agenda achiziționată de Guvernul Dăncilă este din piele naturala regenerata de vitel nappa de culoare bordo. Pe fata copertei se va realiza cu timbru sec, in partea superioara centrat sigla Guvernului Romaniei iar in partea inferioara “Guvernul Romaniei”, conform ghidului de identitate vizuala. Agenda va avea Interior din captusala material textil cu diverse forme geometrice realizate direct in tesatura. Iar pe partea stanga la interior se vor regasi doua buzunare mari pentru documente, doua buzunare pt carti de vizita si un buzunar transparent pentru legitimatie sau carte de identitate. Agenda va avea dimensiunea de 17 x24 cm și conține 200 file de hartie tip ivory 80-100gr/mp sși 2 file hartie ivory 150gr/mp. Ambalajul se va realiza din carton sau săculeț de pluș.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.