Generaţia de aur a fotbalului românesc şi legendele Barcelonei joacă sâmbătă în Cluj

Generaţia de aur a fotbalului românesc şi legendele Barcelonei joacă sâmbătă în Cluj by iunie 15, 2018 0 comments

Unul dintre cele mai aşteptate meciuri din acest sezon, meciul ”legendelor”, este pe ultima sută de metri a pregătirilor. Partida de fotbal va avea loc sâmbătă, pe Cluj Arena, de la ora 19 şi va fi transimsă în direct de Digi Sport.

„Îi asigur pe toți iubitorii sportului cu balonul rotund că am făcut tot ceea ce ținea de noi pentru ca atât gazonul cât și întreg stadionul să se prezinte în condiții optime. Starea gazonului e una excelentă, totul e pregătit, rămâne doar ca acești fotbaliști cu adevărat de legendă să ofere iubitorilor fotbalului un spectacol total și momente de neuitat”, a declarat președintele Consiliului Județean, Alin Tișe.

În acest scop, gazonul a fost supus unor intervenții ce au vizat, în principal, fertilizare atât cu fertilizant lichid, cât și cu fertilizant solid cu eliberare controlată, nisipare, vertidrenare, tundere, aerare și periere. De asemenea, alte operațiuni executate au fost cele de supraînsămânțare, cilindrare și aplicarea unui tratament agent de sol.

”Astfel, Cluj Arena, stadionul simbol al județului Cluj și al întregii regiuni, și-a consolidat poziția etalon, ridicându-se la cele mai înalte standarde internaționale în domeniu. De altfel, acest fapt a fost subliniat și de către însuși fostul căpitan al echipei naționale de fotbal a României și al Barcelonei, Gheorghe Popescu, în contextul vizitei pe care acesta a efectuat-o recent în vederea inspectării stării gazonului”, anunţă Consiliul Judeţean Cluj, într-un comunicat.

Organizatorii meciului între Generaţia de Aur a României şi Legendele Barcelonei au anunţat deja echipele ce se vor confrunta la Cluj:

Lotul ”Generației de Aur”:
Bogdan Stelea și Florin Prunea, Gică Popescu, Gheorghe Mihali, Miodrag Belodedici. Tibor Selymes, Cristi Chivu, Ioan Sabău, Iosif Rotariu, Ilie Dumitrescu, Dorinel Munteanu, Mihai Prodan, Constantin Gâlcă, Basarab Panduru, Gheorghe Hagi, Ionuț Lupescu; Ionel Ganea, Adrian Ilie.

Selecționer: Emeric Ienei
Antrenor secund: Gabi Balint

Lotul ”Legendele Barcelonei”:
Francesc Arnau, JesusAngoy, Gică Popescu, Gică Hagi, Jose Edmilson, Sonny Andersson, Andoni Goicoetxea, Frederic Dehu, F.S. Sanchez Jara, Juliano Belletti, Julio Salinas, Miquel Angel Nadal, Lluis Carreras, Eric Abidal, Oscar Arpon, Miquel Soler, Patrik Andersson, Juan Carlos Rodriguez, Phillippe Christanaval.

Meciul cu “Barca Legends”, din cadrul de la Sports Festival, este penultimul meci al “Generaţiei de Aur”, a anunţat Gheorghe Popescu.

“Nu mai merg motoarele cum o făceau odată. Ne-am apucat serios de antrenamente acum tocmai să fim în formă la meciul de la Cluj, de pe 16 iunie. Fotbaliştii Barcelonei se antrenează de trei ori pe săptămână, trebuie să fim şi noi în formă. Va fi un eveniment în care iubitorii fotbalului vor vedea la lucru unii dintre cei mai importanţi jucători pe care echipa naţională a României i-a avut şi câţiva dintre fotbaliştii care au făcut performanţă la nivel european cu Barcelona, au câştigat titluri, Liga Campionilor, sunt campioni mondiali. Cel mai mult contează că vom aduna pentru prima dată la echipa naţională pe toţi cei care au jucat pentru tricolor în 1990, 1994 şi 1998. Sper ca fanii să rămână cu imaginea noastră de atunci, când făceam performanţă. Nu vor mai avea multe ocazii să vadă la lucru Generaţia de Aur. Aceasta va fi, cred, penultima dată când vom fi toţi pe teren. În toamnă sau la anul încercăm să facem un meci de retragere a Generaţiei de Aur”, a afirmat Popescu, fost căpitan al primei reprezentative, pentru Digisport.ro.

Pe lângă meciul ”Generaţia de Aur” – “Barca Legends”, spectatorii prezenţi la ”Sports Festival” vor avea ocazia să asiste la partide demonstrative la alte discipline, să intre în contact cu marii campioni ai României şi să practice gratuit sport în locaţiile special amenajate. Peste 20 de sporturi se vor regăsi în cadrul festivalului, pentru toate categoriile de vârstă, printre care se numără fotbal, tenis, handbal, baschet, volei pe plajă, tenis de masă, golf, oină şi atletism.

Bilete la Sports Festival se comercializează cu preţuri între 50 şi 150 lei şi pot fi achiziţionate online de pe bilete.ro şi entertix.ro, direct de la Casieria Sălii Polivalente din Cluj-Napoca şi din reţeaua bilete.ro de pe întreg cuprinsul ţării.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/infoaries/public_html/wp-content/themes/fraction-theme/includes/single/post-tags.php on line 4

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/infoaries/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/infoaries/public_html/wp-content/themes/fraction-theme/functions/filters.php on line 196

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/infoaries/public_html/wp-content/themes/fraction-theme/functions/filters.php on line 197
<