Gala Excelenţei în Mediere la Cluj

Gala Excelenţei în Mediere la Cluj

Gala Excelenţei în Mediere la Cluj

by februarie 2, 2015 0 comments

Cluj-Napoca va g�zdui în perioada 27 – 28 februarie 2015, cea de a III-a ediţie a Galei Excelenţei în Mediere, eveniment anual reprezentativ pentru cei 6.769 de mediatori activi din România.

Ediţia din acest an va premia performanţa celor mai profesioniţti mediatori români. Aurel Codoban, profesor la Universitatea Babeş-Bolyai şi unul dintre cei mai cunoscuţi comunicatori din România, susţin�tor puternic al mediatorilor, va prezenta evenimentul şi în acest an, spun organizatorii.

Gala ExcelenĹŁei Ă®n Mediere – ediĹŁia 2015 are un specific aparte Ă®ntrucât evenimentul adunÄ� la un loc cei mai apreciaĹŁi mediatori din România, cu doar câteva sÄ�ptÄ�mâni Ă®nainte de alegerea unor noi membri Ă®n Consiliul de Mediere. Acestea vor fi organizate ca urmare a deciziei CurĹŁii ConstituĹŁionale a României nr. 713 din data de 4 decembrie 2014, prin care a fost invalidat mandatul actualilor membri ai organismului autonom cu atribuĹŁii de reglementare Ă®n domeniul medierii.

Alegerile pentru desemnarea noilor membri ai Consiliului de Mediere au loc în perioada 26 ianuarie – 6 aprilie 2015, iar votul propriu-zis are loc în perioada 5 – 15 martie.

Sursa: Radio Transilvania

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.