Fotbal pe banii părinților. Se alocă sute de mii de la buget, dar părinții sunt puși la plată

Fotbal pe banii părinților. Se alocă sute de mii de la buget, dar  părinții sunt puși la plată by octombrie 31, 2018 0 comments

Părinții copiilor înscriși în categora juniori E ai Clubului Sticla Arieșul Turda și-au exprimat nemulțumirea după ce au fost puși să plătească pentru deplasarea copiilor la un eveniment sportiv la București.

Părinții spun că pentru participarea la Cupa Centenarului, pe Național Arena au trebuit să plătească în medie 130 de lei pe zi deși clubul de fotbal primește sute de mii de lei de la bugetul local.

”Nu e ca și cum nu ar fi știut. Înscrierile se făceau la începutul lui octombrie. Știm că se alocă bani mulți de la buget, dar oare ce fac cu ei? La fel se procedează și la handbal? Scot părinții bani din buzunar. Cine își permite să plătească 130 de lei pe zi și asta pentru câteva zile la București?”, spune un părinte nemulțumit.

Bugetul local cheltuie anual peste 300.000 de lei cu clubul de fotbal iar solicitările de fonduri s-au făcut inclusiv pentru finanțarea grupelor de copii.

În 2018, finanțarea clubului s-a stabilit prin hotârâre a Consiliului Local Turda la sumă de circa 360.000 de lei.

Recent consilierii Partidului Mișcarea Populară au numit clubul de fotbal Arieșul Turda drept o posibilă ”gaură neagră” a bugetului local în condițiile în care clubul de fotabl cheltuie banii într-un mod lipsit de transparență. Consilierii PMP au cerut administrației locale, condusă de PSD și Cristian Matei o serie de documente financiare privind activitatea clubului dar pe care nu le-au primit.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.