Folk pentru viață: Concertul lui Mircea Vintilă și al Magdei Puskas a stârnit un șuvoi de emoții

Folk pentru viață: Concertul lui Mircea Vintilă și al Magdei Puskas a stârnit un șuvoi de emoții

Folk pentru viață: Concertul lui Mircea Vintilă și al Magdei Puskas a stârnit un șuvoi de emoții

by septembrie 27, 2015 0 comments

Concertul de muzică folk, organizat sâmbătă, 27 septemebrie, în scop caritabil de către Asociația Liberalism pentru Comunitate din Câmpia Turzii a reușit să stârnească un șuvoi de emoții printre participanții ce au cântat alături de soliști multe din piesele celebre ale folkului românesc.
Concertul de la Câmpia Turzii a fost parte dintr-o campanie de donare de sânge organizată de liberali cu sprijinul Centrului de Transfuzii Cluj și a Spitalului Municipal Câmpia Turzii și cu participarea militarilor de la Baza 71 Aeriană. ”Campania Folk pentru viață a avut trei componenete: una civică, de donare de sânge, la care au participat și militarii de la Baza 71 Aeriană, cărora le mulțumesc, o componentă caritabilă prin strângere de fonduri pentru Centrul pentru copii și tineri cu dizabilități și o componetă culturală, prin concertul folk”, a declarat Dorin Lojigan, președintele Asociației Liberalism pentru Comunitate.
Cei doi soliști folk au vorbit în conferința de presă de dinaintea concertului despre nevoia de solidaritate și caritate dar și despre faptul că lumea redescoperă folkul. ‘Este și o bucurie să fim aici împreună. Sa facem un spectacol și sa ii ajutam pe acesti copii. Mă simt onorata . Sunt in general implecata in ceea ce inseamna spectacolede caritate. Am si o asociatie Ad Hoc, cu care particip la concerte de caritate. Stiu ce inseamna ce poti ajuta. La o gradinita din Cluj unde copii au cam toti autisim, copii partiicpa cu sufletul la tot ceea ce facem încât îți e mai mare dragul să continui”, a spus Magda Puskas. Mircea Vintilă a povesti despre cel mai recent concert al său de la Baia Mare, de la Sărbătoarea Castanelor.
”Foarte multă lume a început să redecopere folkul.Vineri la Baia Mare, la sărbătoarea castanelor a fost extrem de multă lume. Cei de acolo, organizatorii au stabilit evenimentul pe zile și secțiuni. Toată lumea putea sa aleagă. Am avut 2000-2500 de spectatori în piață și foarte mulți spectatori au cântat împreună de la început până la sfârșit”, a povestit Mircea Vintilă

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.