Florin Călinescu, mâine la Turda. ”Te bagi între ei, ca-n Capra cu trei iezi, ca să ştii mai bine cum să-i inviţi la masă”, părerea actorului, despre politicieni

Florin Călinescu, mâine la Turda. ”Te bagi între ei, ca-n Capra cu trei iezi, ca să ştii mai bine cum să-i inviţi la masă”, părerea actorului, despre politicieni by februarie 16, 2018 0 comments

Asociația T9 îi invită pe turdeni, sâmbătă, 17 februarie, de la ora 11.00 la o întâlnire cu actorul Florin Călinescu. Întâlnirea va avea loc în Sala Mare a Primăriei Turda și nu va fi una plictisitoare.

Discutăm cu Florin Călinescu despre valori civice în România”, spun organizatorii evenimentului de mâine. Potrivit celor de la T9, întâlnirea cu Florin Călinescu va deschide subiecte sensibile precum absenteismul la urne, implicarea civică ori respectarea unor standarde morale.

capra-cu-trei-iezi-lupulActorul Florin Călinescu va atinge și subiectul relației pe care cetățenii ar trebui să o aibă cu politica și politicienii. ”Te bagi între ei, ca-n Capra cu trei iezi, ca să ştii mai bine cum să îi inviţi la masă”, glumea Călinescu cu o imagine plastică a faptului votanții i-ar putea scoate pe politicieni în afara jocului politic.

Într-un interviu pentru ziarul Adevărul acesta aprecia că degeaba se duc opt milioane să voteze când restul de ţară nu se duce. ”Nu există scârbă şi nescârbă, caterincă şi necaterincă. În ziua votului trebuie să se ducă 16-17 milioane şi să vedem ce vor. Dacă 16 milioane ar trage linie la portocaliu, galben, roşu sau la lila, înţeleg că poporul român a intrat într-o grevă electorală. Şi partidele ar zice «Ce-am făcut, mă? Nu ne-a votat nimeni».”, sună câteva din ideile lansate în spațiul public de invitatul Asociației T9.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.