Firma apropiată de familia primarului Matei revine în afaceri cu Primăria Turda

Firma apropiată de familia primarului Matei revine în afaceri cu Primăria Turda by octombrie 26, 2018 2 comments

Firma Green Security, despre care InfoAries.ro a scris că este coordonată de un apropiat al familiei primarului Cristian Matei, revine în afaceri cu Primăria Turda.

Firma din Turda a ofertat pentru o serie de achiziții ale Primăriei în valoarea de peste 200.000 de lei.

Printre achizțiile Primăriei se numără un sistem de videoconferință și un sistem audio fiecare la o valoare de peste 90.000 de lei.

Primăria mai are pe lista de cumpărături și un sistem de navigație pentru Dacia cu funcțiuni care favorizează parcarea.

Tranzacțiile respectă proecedurile privind achizițiile publice.

Green Security, despre care InfoAries.ro scria în septembrie 2017 că e coordonată de un prieten al familiei primarului Cristian Matei revine în afacerile cu Primăria Turda. Începând cu primăvara acestui an Green Security a ofertat pentru noi achiziții ale administrației locale.

InfoAries.ro scria în toamna anului 2017 că firma din Turda a câștigat în decurusul unui an peste 100 de achiziții publice cu Primăria Turda, de peste 500.000 de lei.

Achizițiile din această vară sunt de peste 200.000 de lei. InfoAries.ro preciza în toamna anului trecut că directorul de vânzări al firmei era Doru Mărginean, un apropiat al familiei primarului Cristian Matei. Acesta a fost denumit ironic de către oponenții politici ai actualei administrații ca fiind ”fotograful primarului”, deoarece făcea fotografii la evenimentele politice ale PSD.

Pe lista de achiziții a Primăriei Turda se află un sistem de videconferință la o valoarea estimată de 919981 lei și un sistem de sonorizare care costă 96331 lei, trei computere în valoarea totală de 8670 și un server de 4700 de lei.

Tot Green Security a ofertat și pentru un echipament de navigație cu Adroid pentru Dacia, în valoare 6891 lei.

Sistemul de videoconferință nu va fi folosit pentru a comunica de la etajul I la parterul Primăriei, așa cum s-ar crede ci ar urma să înlocuiască vechiul sistem de comunicare din Sala de ședințe a Consiliului Local.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/infoaries/public_html/wp-content/themes/fraction-theme/includes/single/post-tags.php on line 4

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/infoaries/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

2 comentarii

Incepe conversatia
  1. G. Uiorean
    #2 G. Uiorean 10 mai, 2020, 10:56

    Normal. banii doar in familie. Anul asta vin alegeri si trebuie tinuti aproape cei care sustin La Famiglia Matei. E criza si nu ajung pentru toti sustinatorii primarului, aia mai folositori sunt rasplatiti primii cu bani publici. da ce conteaza? Primarul da ca de la el, doara de aia e primar.

    Reply this comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/infoaries/public_html/wp-content/themes/fraction-theme/functions/filters.php on line 196

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/infoaries/public_html/wp-content/themes/fraction-theme/functions/filters.php on line 197
<