Finanțe personale pentru antreprenori de succes

Finanțe personale pentru antreprenori de succes martie 16, 2017 0 comments

Asociația NOA Events Turda organizează cu sprijinul Primăriei Municipiului Turda conferința Skill Up cu tema „Finanțe personale pentru antreprenori de succes”, susținută de Eusebiu Burcash, antreprenor, trainer, investitor și business angel.

Evenimentul va avea loc luni, 20 martie 2017, începând cu ora 18:00, în sala mare a Primăriei Municipiului Turda.

Participanții vor afla de la Eusebiu Burcash, expert în management financiar, informații foarte utile pentru dezvoltarea inteligenței financiare a antreprenorilor sau a viitorilor antreprenori care urmăresc să aibă succes.

Participarea este gratuită și necesită înscriere la link-ul următor:
https://goo.gl/forms/UKsZD6vQIN2FuqBj1

Despre Eusebiu Burcash

Antreprenor, trainer, investitor și business angel – Eusebiu are o experiență de peste 20 ani în management și vânzări. Din anul 1998 este consultant de management și vânzări pentru proprietarii de afaceri locale și internaționale.

A lansat si condus proiecte de succes în domeniul afacerilor online (www.kestionare.ro, www.salesjobs.ro, www.salesperformance.ro) fiind preocupat de sistematizarea și optimizarea proceselor pentru creșterea performanțelor în business.În prezent, Eusebiu este implicat activ în gestionarea primului program independent de educație financiara din Romania : BurcashTM – Managementul Banilor.

Cu peste 47.500 de participanti la seminarii, conferinte, workshop-uri, programe de training și coaching, acest program influeteaza pozitiv comportamentul financiar a peste 100.000 de persoane, iar programul sau ”Wealth Academy” este singurul program de crestere a bunăstării dedicat românilor.

Din 2006 Eusebiu a susținut prezentari și workshop-uri la cele mai importante evenimente: Business Days, Fluent in Finance, TEDx, Business Edu, HART HR Strategic, Conferinta Nationala a Directorilor de Vanzari, Conferinta JCI, Leadership Summit, Leaders 4 the Future, precum si în numeroase prezentari private din Romania si din strainatate.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/infoaries/public_html/wp-content/themes/fraction-theme/includes/single/post-tags.php on line 4

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/infoaries/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/infoaries/public_html/wp-content/themes/fraction-theme/functions/filters.php on line 196

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/infoaries/public_html/wp-content/themes/fraction-theme/functions/filters.php on line 197
<