Final bogat de lună la teatrul din Turda

Final bogat de lună la teatrul din Turda by aprilie 24, 2018 1 comment

”Ultima săptămână a lunii aprilie este una aglomerată pentru Teatrul Aureliu Manea din Turda deoarece dorește să delecteze publicul iubitor de teatru cu piese dintre cele mai diverse, de la comedie, la ironie și bunadispoziție”, arată conducerea instituţiei culturale, într-un comunicat.

Așadar, miercuri 25 aprilie, ora 19.00, actorii turdeni pot fi urmăriți la Luduș, unde vor prezenta comedia muzicală „Îndrăgostiții din Ancona” în regia lui Andrei Mihalache.

Joi 26 aprilie ora 19.00, la Teatrul Aureliu Manea Turda, se va rejuca spectacolul „Tragedian la Jubileu” regia Muriel Manea-Jakab. Un spectacol care îmbină comicul și ironicul situațiilor de zi cu zi, în interpretarea tinerilor actori ai teatrului.

În weekend instituţia de clutură din Turda îi va avea ca invitați pe actorii de la Teatrul Mic Sibiu care vor prezenta spectacolul „Femeia ideală”, sâmbătă 28 aprilie ora 19.00. Spectacolul este în regia lui Contantin Podu, iar din distribuție fac parte actorii Teodora Voineagu, Alexandra Podu, Mircea Rotaru, Alex Hîncu. O emisiune de televiziune susținută de doi prezentatori carismatici având șase femei drept invitate pentru a vorbi despre feminitate. Toate aceste elemente compun povestea unui spectacol de teatru care ajunge să se transforme pe parcurs într-o parodie a emisiunilor.

Duminică, ora 11.00, cei mici sunt invitați la o întâlnire cu o veche prietenă “Micuța Fifi și poveștile ei”, o producție a Teatrului Mic Sibiu.

Biletele se găsesc la agenția teatrului și online pe www.teatrulaureliumaneaturda.ro.

1 comentariu

Incepe conversatia
  1. Ovidiu
    #1 Ovidiu 9 octombrie, 2018, 16:46

    Foarte buna piesa, am vazut-o la Cluj!

    Reply this comment

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.