Festivalul Racilor cu suspiciuni de evaziune fiscală. Nu au eliberat bonuri fiscale turdenilor

Festivalul Racilor cu suspiciuni de evaziune fiscală. Nu au eliberat bonuri fiscale turdenilor by noiembrie 25, 2019 0 comments

Am cerut niște porții de produse și mi-au dat o notă de comandă. Am cerut bon fiscal și mi-au întrebat cu ce mă încălzește bonul. Într-un final mi-au adus bonul și avea numărul 1. Era aproape 7 seara și ei vindeau produse de la amiază”, sună informația transmisă către InfoAries.ro de către un turdean care cumpărat produse la Festivaul Racilor și Fructelor de Mare, care a avut loc intre 15 și17 noiembrie.

Facem un tur culinar al țării pentru promovarea fructelor de mare, și a venit și rândul municipiului Turda. Vom găti o mare varietate de fructe de mare, creveți, scoici, midi, paella, homari, hamsii și multe alte preparate delcioase. Vom face un spectacol culinar mai ceva ca în Grecia la prețuri super accesibile” a declarat Paul Richard Nicolau, proprietarul Taverna Racilor Herăstrău, pentru Ziarul21 Turda.

null

null


Festivalul Racilor și Fructelor de mare a început vineri, 15 noiembrie la orele amiezii, dar abia la ora 18.24 s-a eliberat primul bon fiscal.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.