Festival de umor la Câmpia Turzii, peste două zile

Festival de umor la Câmpia Turzii, peste două zile

Festival de umor la Câmpia Turzii, peste două zile

by decembrie 13, 2016 0 comments

15384419_1800490323573025_2455108489575459031_oJoi, 15 decembrie Palatul Culturii din Câmpia Turzii va găzdui un festival de umor ”Amigul Ghirișenilor”. Producția a fost denumită de către scriitorul Cornel Udrea, directorul festivalului, drept un ”caleidoscop de divertisment” și le propune celor din Câmpia Turzii un spectaol de umor, muzică și divertisment. Pe scenă vor urca și cei de la Grupul Iza, cu un moment folcloric dar festivalul va include și muzică folk, monologuri și cuplete satirice.

Spectacolul a fost prezentat astăzi într-o conferință de presă a primarului Dorin Lojigan care a subliniat că intenționează să așeze orașul Câmpia Turzii pe harta culturală a României.

În cele șase luni, de când conduc Primăria, pe scena Palatului Culturii au fost prezente muzica ușoară, opera și opereta, folclorul, muzica corală. Acum ne-am gândit la un festival de folclor (…) Vreau să menționez că organizarea acestui festival de folclor înseamnă cheltuieli zero pentru Primărie deoarece toate cheltuielile de organizare sunt acoperite de Cristian Rotar și Clubul Rotary”, a explicat primarul.

Dorin Lojigan a precizat că intrarea la festival e gratuită iar autoritățile îi vor ruga pe spectatori să doneze sume de bani, cât cred de cuviință, pentru Tiberiu, un tânăr de 27 de ani din Câmpia Turzii care are probleme de sănătate. ”Vom avea o rugăminte pentru cei din sală, să doneze mici sume de bani pentru Tiberiu , de 27 de ani care are grave probleme de sănătate. Vor fi niște urne speciale. Deja s-au strâns sume considerabile din spectacolele anterioare dar în total e nevoie de 100.00 de euro”, spune Lojigan.

Festivalul de umor de la Câmpia Turzii va fi coordonat de către Cornel Udrea și Sorin Tănase.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.