FEBRUARIE ÎN ZODIA TEATRULUI LA TURDA

FEBRUARIE ÎN ZODIA TEATRULUI LA TURDA by ianuarie 27, 2017 0 comments

Multe spectacole, dar și un laborator de teatru sunt pregătite la teatrul “Aureliu Manea”.

Regizorul Muriel Manea, fiica marelui regizor Aureliu Manea, al cărui nume teatrul din Turda îl poartă, va coordona acest atelier de lucru până la finalul stagiunii.

Pentru luna februarie teatrul turdean a pregătit un program încărcat dedicat iubitorilor de cultură. Spectacole pentru toate categoriile de vârstă vor face deliciul celor ce vor reuși să prindă un bilet la reprezentațiile propuse.logo1 copy

Fiecare sâmbătă începând cu ora 19.00 va sta sub zodia teatrului de bună calitate. În 4 februarie Radu Botar revine pe scena turdeană după o lungă perioadă cu spectacolul Cabinierul, regia Ovidiu Caiță, o producție a Teatrului de Nord din Satu Mare.

“După ani de “abstinenţ㔺i felurite evenimente suprinzătoare ale vieţii mă întorc, pentru o seară, graţie acestei invitaţii din partea noii, tinerei, ambiţioasei şi curajoasei conduceri, fie ea şi interimară, a teatrului turdean, pe o scenă care îmi provoacă o reală emoţie. Am promis cândva că voi reveni şi astfel, prin ceea ce pot să fac, atât cât mă pricep să fac, voi mulţumi. Momentul a venit! Aşadar, ne revedem, faţă în faţă, eu pe scenă, D-voastră în sală, spre a vă oferi măcar o frumoasă emoţie intr-o fărâmă din noi în semn de mulţumire şi respect.” a spus actorul Radu Botar.

În 11 februarie se reia spectacolul În lumea lui Caragiale în regia Antonellei Cornici o producție a Teatrului Aureliu Manea Turda. Un spectacol care îmbină clasicul cu modernul, un spectacol despre noi și cei din jurul nostru, un spectacol actual.

4 femei la lift un text scris de Virgil Deceanu în regia lui Ovidiu Cosac se va juca pentru prima dată pe scena TAMT în 18 februarie. O comedie spumoasă ce prezintă o poveste despre personaje comune ale zilelor noastre, oameni simpli sau sofisticați ce locuiesc în același bloc.

cabinierulÎn 25 februarie urcă în premieră pe scena Teatrului spectacolul Gunoierul un text scris de Mimi Brănescu cunoscutul scenarist al serialului Las Fierbinți. Spectacolul este o supercomedie pusă în scenă de actorii Teatrului Become din Sibiu. Accesul va fi interzis celor care au sub 16 ani.

Bineînțeles că și cei mici vor fi în prim plan în această lună și special pentru ei se vor relua o serie de spectacole. În fiecare duminică de la ora 11 sunt așteptați la teatru toți copiii ce doresc să se întâlnească cu personajele din poveștile lor preferate. În 5 februarie Fata Babei și Fata Moșului, în 12 februarie Vulpea pedepsită, în 19 februarie Iedul cu trei capre, iar în 26 februarie ne întâlnim cu Pinocchio.

“Pentru prima dată în Turda se pot cumpăra și bilete online la spectacolele Teatrului Aureliu Manea dacă accesați site-ul www.tomtix.ro. În curând vor fi disponibile și pe site-ul teatrului. Prețul unui bilet la spectacolele pentru maturi este de 15 lei întreg și 10 lei redus pentru studenți, elevi, pensionari, iar la spectacolele pentru copii biletul este de 8 lei pentru părinți și 6 lei pentru cei mici”, a spus managerul interimar al TAMT, Cătălin Grigoraș.

Mai multe informatii la telefon 0264/311952 sau 0757751345

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.