Familia Matei, empatică, caldă și primitoare de Crăciun. Au împărțit mâncare persoanelor defavorizate

Familia Matei, empatică, caldă și primitoare de Crăciun. Au împărțit mâncare persoanelor defavorizate by decembrie 22, 2019 2 comments

Primarul Cristian Matei și soția acestuia, Dorina Matei au dat dovadă de empatie și căldură și au împărțit mâncare persoanelor nevoiașe din oraș.

lol

După ce a împărțit daruri în locul lui Moș Crăciun, primarul Cristian Matei a împărțit mâncare persoanelor defavorizate

Evenimentul a avut loc cu ocazia inaugurării unei cantine sociale realizată în urma unui parteneriat dintre administrația locală și omul de afaceri Levent Atin. Potrivit declarațiilor oficiale cantina va asigura masa pentru circa 200 de persoane în fiecare zi. La inaugurare, primarul Cristian Matei citat de presa locală a precizat că administrația municipiului deține o cantină socială, la care sunt înscriși circa 60 de oameni, însă acolo e vorba de criterii de selecție pe baza legislației existente în domeniul protecției sociale.

Evenimentul a surprins familia Matei într-un gest de extremă empatie și căldură față de persoanele nevoiașe. Primarul a împărțit mâncare persoanelor nevoiașe cu polonicul. Dorina Matei, soția primarului a dat și ea dovadă de căldură și empatie cu persoanele nevoiașe, participând direct la distribuirea hranei.

Dorina Matei, soția primarului Turzii a dat dovadă de empatie și căldură, de Crăciun

Dorina Matei, soția primarului Turzii a dat dovadă de empatie și căldură, de Crăciun

Singurele reproșuri care I s-au adus primarului, ulterior evenimentului este acela că a pus un șorț de bucătărie peste eșarfa tricoloră, folosită de primari la ceremonii și recepții, ca un semn distinctiv al autorității publice de care dispun.

2 comentarii

Incepe conversatia
 1. legionarul
  #1 legionarul 24 decembrie, 2019, 08:54

  Din surse SIGURE si CREDIBILE se incearca READUCEREA la CARMA CAA a lui Alexandru Sabau !!! Este una din conditiile puse pentru acceptarea lui COM in PNL !!!

  Reply this comment
  • Fanel
   Fanel 26 decembrie, 2019, 17:10

   Prietene vremea lui Sabau a trecut…Sabau e istorie. Sunt alti pnl gata sa se bata pe CAA din C. Turzii si/sau Cluj

   Reply this comment

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.