Eugen Mândruțiu, numit director la Parcul Industrial. Dorin Lojigan: problema e dacă poate fi manager

Eugen Mândruțiu, numit director la Parcul Industrial. Dorin Lojigan: problema e dacă poate fi  manager

Eugen Mândruțiu, numit director la Parcul Industrial. Dorin Lojigan: problema e dacă poate fi manager

by octombrie 26, 2015 0 comments

Administratorii SC Parc Industrial Srl, societate cu capital al Consiliului Local Câmpia Turzii l-au numit astăzi pe Eugen Mândruțiu, director interimar al societății. Potrivit unor surse numirea s-a făcut cu participarea la vot a patru din cei cinci administratori iar Eugen Mândruțiu var fi urmat să ocupe această funcție până la alegerea unui director prin concurs. Ulterior, surse din cadrul Primăriei Câmpia Turzii au lansat un alt nume, cel al inginerului Remus Matei.

Consilierul local Dorin Lojigan a criticat faptul că numirea nu a fost făcută pe criterii de competență. ”Problema noastră, a PNL, nu cine face numirea, administratorii sau Consiliul Local.Cred că un director interimar poate fi numit și de administratori. Problema noastră e ca să fie numită o persoană competentă. Dl. Mândruțiu spunea în fața Consiliului Local că terminat doar liceul iar la realizări a amintit doar faptul că a fost coleg cu Cristi Haiduc la CTC-ul din Industria Sârmei. Nu cred că o persoană ce a terminat doar liceul poate conduce cea mai importantă societate a Consiliului Local”, a comentat Dorin Lojigan. Potrivit liderului PNL, SC Parc Industrial este un proiect esențial pentru Câmpia Turzii deoarece e pincipala cale de a crea locuri de muncă. ”poate vor să o îngroape. Vom vedea”, a mai adăgat președintele PNL.
Ulterior informațiilor privind numirea lui Eugen Mândruțiu, s-a lansat ideea unui alt nume. Mândruțiu ar fi comunicat șefilor municipiului că nu e potrivit pentru post iar numele lansat ulterior e cel a al inginerului Remus Matei, angajat la serviciul de investiții al Primăriei

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.