Epurări politice la Salina Turda. Noua conducere a primit ordin să scape de ”indezirabili”

Epurări politice la Salina Turda. Noua conducere a primit ordin să scape de ”indezirabili” by septembrie 12, 2019 1 comment

Angajați ai Salinei Turda, incluși pe o listă de ”indezirabili” ar urma să fie forțați să plece din compania publică, au declarat pentru InfoAries.ro surse din Consiliului de Administrație al Salinei.

Lista ar fi fost dictată politic din Primărie și ar viza vechi angajați care au avut legături chiar și indirecte cu administrația fostului primar Tudor Ștefănie și perioada de directorat a Simonei Baciu.

Dispoziția de a scăpa de vechi angajați ai Salinei care nu sunt agreați de conducerea PSD a orașului a fost dată noului director Marius Mureșan. Nu este clar dacă oamenilor li se va cere demisia sau dacă noua conducere va răvăși prin fișa postului și obligațiile de serviciu ale indezirabililor, forțând plecarea acestora.

”Au fost luați în vizor oameni a căror rude -soț,soție au postat replici critice la adresa PSD, pe Facebook”, au explicat sursele InfoAries.ro. ”Practic atmosfera la Salina Turda este una tensionată. În compania publică aproape fiecare spionează pe fiecare. Nu am mai văzut așa ceva. Se folosesc înregistrări video din societate și de la hotel pentru a-i urmări pe oameni. Am auzit de angajați care au dosare cu imagini luate de pe camerele de supraveghere. S-a ajuns până acolo că dacă nu sunt informații pentru a-i turna pe oameni, acestea sunt inventate. Când am auzit asta, am zis că nu poate fi adevărtat. Sunt filmați și înregistrați pe ascuns cu toții, de la VIP-uri, la handbaliști. Cred că deja lumea ar trebui să se întrebe: Mie mi-au făcut dosar?”, a precizat pentru InfoAries.ro, un membru al Consiliului de Administrație al Salinei. Acesta a precizat că înregistrările nu sunt făcute oficial la cererea conducerii Salinei Turda. ”E o gașcă acolo, de tineri, care au senzația că fac ceva fenomenal. Parcă trăim într-o dictatură”, a menționat sursa InfoAries.ro

   Epurările politice la Salină nu sunt o noutate. După destrămarea USL, oamenii PSD-ului au fost vânați de fosta conducere.

InfoAries.ro a încercat să obțină un punct de vedere al președintelui Consiliului de Administrație, Dorin Apahidean și al directorului Marius Mureșan pe toată durata zilei, dar aceștia n-au fost de găsit.

1 comentariu

Incepe conversatia
  1. Fanel
    #1 Fanel 16 septembrie, 2019, 11:07

    Si au scapat de vreunul?

    Reply this comment

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.