Emanuel Ungureanu: Zero șanse de supraviețuire în Spitalul din C.Turzii, cu o urgență cardiacă

Emanuel Ungureanu: Zero șanse de supraviețuire în Spitalul din C.Turzii, cu o urgență cardiacă

Emanuel Ungureanu: Zero șanse de supraviețuire în Spitalul din C.Turzii, cu o urgență cardiacă

by mai 25, 2018 0 comments

Locuitorii din Câmpia Turzii au zero șanse de supraviețuire în Spitalul din Câmpia Turzii, dacă au o urgență cardio-vasculară sau cerebrală a apreciat ieri deputatul Emanuel Ungureanu, vicepreședintele Comisiei de Sănătate a Camerei Deputaților.

Emanuel Ungureanu a vizitat Spitalul Municipal din localitate și a aflat că principala problemă a unității sanitare este lipsa dotărilor.

”Cred că trebuie să li se spună foarte clar, oamenilor din Câmpia Turzii și din toată zona apropiată. Dacă suferă de urgență cardio-vasculară sau cerebrală, au zero șanse de supraviețuire în Spitalul Municipal din Câmpia Turzii. Au zero șanse de supraviețuire în condițiile în care Clujul este departe pentru acest tip de urgențe iar spitatul nu este dotat”, a apreciat deputatul Emanuel Ungureanu.

Acesta a fost prezent ieri la Câmpia Turzii, pentru a vizita Spitalul Municipal și pentru discuții cu cadrele medicale. ”Inițial au fost timorați și rezervați. Apoi au înțelesc că nu m-am dus să fac vreun fel de control. Efectiv am vrut să văd ce probleme au iar problema principală e dotarea spitalului. Un spital precum cel din Câmpia Turzii are nevoie urgentă de o secție de cardiologie bine dotată”, a mai apreciat Emanuel Ungureanu. Deputatul clujean a mai explicat că referire la cardiologie a făcut-o și în contextul în care afecțiunile cardiace au o incidență crescută în rândul populației din zonă.

Emanuel Ungureanu a mai criticat punctual și deficiențe în administrarea spitalului. ”Au făcut un burlan prin care să se scurgă dejecțiile de porumbei. Asta a fost soluția pentru un acoperiș unde sunt porumbei. Nu eliminarea problemei, ci o metodă prin care dejecțiile să fie drenate”.

Deputatul USR a mai anunțat că va sprijini politic Câmpia Turzii și pentru ca orașul să obțină un acces la autostradă, pentru parcul industrial.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.