Elevii sunt așteptați la ore de educație rutieră la Salina Turda

Elevii sunt așteptați la ore de educație rutieră la Salina Turda by aprilie 18, 2016 0 comments

scoala altfel (1)Elevii din zonă sunt așteptați în această săptămână la Salina Turda, în cadrul programului educativ național, Școala Altfel. Salina Turda a intrat în acest program alături de cele mai importante instituții și organizații din județul Cluj.

Pe lângă Salina Turda, elevii din județ vor participa, potrivit Inspectoratului Județean Cluj la diverse evenimente, festivaluri de tratru și artă cinematrografică, festivaluri meșteșugărești, vor vizita filialele BNR de la Cluj, Universitatea Babeș Bolyai ori studiourile de Radio Cluj și ale altor instituții publice.

Cu ocazia săptămânii “Scoala Altfel – să știi mai multe, sa fii mai bun” ce se desfasoară la nivel național anul acesta, în perioada 18-22 aprilie, Salina Turda în colaborare cu Biroul rutier din cadrul Poliției Municipiului Turda și Inspectoratul de Politie Judetean Cluj organizează activități de informare și prevenire.

Astfel ca marți, 19 aprilie, începând cu orele 10 și joi 21 aprilie, începând cu ora 9, un echipaj de poliție se va afla în amfiteatrul minei Rudolf unde va organiza activități de educație rutieră. Politiștii le vor explica copiilor aflați în vizita la Salina Turda, semnificația indicatoarelor rutiere, le vor proiecta filme de educație rutieră și vor explica regulile de circulație rutieră și în special cum trebuie să se comporte in calitate de pietoni.

Conducerea Salinei Turda a mai precizat că în afara programului special “Ora de educație rutieră”, cei mici pot desfășura și alte activiăți de agrement în Salină , cum ar fi o plimbare cu barca pe lac, o partida de bowling sau minigolf cât și o tură cu roata panoramică.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.