Elevii Colegiului Tehnic din Turda primiti cu caldură după proteste

Elevii Colegiului Tehnic din Turda primiti cu caldură după proteste by octombrie 11, 2016 2 comments

Zeci de elevi ai Colegiului Tehnic Turda au refuzat, în această dimineață, să intre la clase din cauza frigului. Protestul spontan al elevilor vine după ce, de la începutul anului școlar, chiar dacă temperaturile au scăzut și se mențin scăzute, conducerea școlii nu a dat drumul încălzirii centralizate.

”Doar clasele care au reșou electric au ceva căldură, dar nu te poți aștepta ca un reșou să țină căldură în 30 de metri pătrați. În rest, stăm cu hainele pe noi și e mai frig în clase ca afară”, se plângeau elevii în această dimineață.

”E la fel în fiecare an. Și anul trecut, părinții au refuzat să ne mai lase să venim la școală după ce le-am explicat că nu avem căldură. Am stat acasă o zi și abia după aceea au dat drumul la căldură”, a mai explicat un alt elev.

Directorul instituției, Dumitru Mateescu a ieșit în această dimineață să discute cu elevii și i-a asigurat pe aceștia că încălzirea centrală va fi pornită chiar de astăzi. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Cluj, Andreea Coroian Goldiș, a explicat pentru Infoarieș.ro că centrala termică a colegiului Tehnic din Turda a prezentat o defecțiune la momentul pornirii, acesta fiind motivul pentru care elevii nu au avut încălzire.

2 comentarii

Incepe conversatia
 1. anonim
  #1 anonim 11 octombrie, 2016, 14:41

  Da. În fiecare an a avut probleme centrala? Pentru c� în cei 4 ani de când sunt la Colegiul Tehnic Turda nu a fost dat drumu la c�ldur� în niciun an când a început s� fie tremperaturi sc�zute.

  Reply this comment
 2. Anonim
  #2 Anonim 12 octombrie, 2016, 19:17

  Ce vrajeala cu defectiunea , economie ce dracu !

  Reply this comment

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.