Elevii Colegiului Național Mihai Viteazu, partenerii Primăriei Municipiului Turda în cadrul campaniei de curățenie

Elevii Colegiului Național Mihai Viteazu, partenerii Primăriei Municipiului Turda în cadrul campaniei de curățenie martie 31, 2017 0 comments

continutplatitElevii Colegiului Național Mihai Viteazu au demarat un amplu proiect de ecologizare “Acord de parteneriat cu mediul”, în cadrul căruia vor adopta un spațiu verde al Turzii, de care vor avea grijă în permanență. De asemenea, elevii au format echipe care vor monitoriza rampele clandestine, făcând Primăriei câte un raport la fiecare sfârșit de săptămână.

Prima acțiune la care vom participa împreună cu elevii va avea loc vineri, 31 martie, de la ora 12.30. Reprezentanții Primăriei și ai instituțiilor abilitate (Apele Române, Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență, Domeniul Public și compania Prival) alături de câteva zeci de elevi voluntari ai Colegiului Național Mihai Viteazu vor curăța complet malul Arieșului, din zona de case, până la Pompieri. Elevii au primit toate instrucțiunile privind codul muncii și normele de igienă.

Este extraordinară implicarea de care dau dovadă elevii și simțul civic manifestat la o vârstă atât de fragedă ne face să sperăm că Turda va avea într-adevăr un viitor strălucit în mâinile lor. Lăudăm acest demers și îl suținem în totalitate, sperând ca și alți elevi să întreprindă astfel de acțiuni și să facem din acest oraș unul cu adevărat curat și civilizat!

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.