Electrica Distribuție: Nu se solicită dovezi de plată a impozitelor la deschiderea curentului electric

Electrica Distribuție: Nu se solicită dovezi de plată a impozitelor la deschiderea curentului electric

by mai 13, 2015 0 comments

Reluarea serviciului de furnizare a curentului electric nu este condiționată de prezentarea vreunei dovezi de plată a impozitelor și taxelor locale, a precizat pentru infoArieș.ro, Celina Frâncu, purtător de cuvând al Electrica Distribuție Cluj.
În această săptămână mai mulți turdeni au reclamat faptul că Electrica Distribuție Turda a solicitat dovezi de plată a impozitelor pe clădiri, pentru anul curent.
Purtătorul de cuvânt al Electrica Distribuție spune că probabil e o neînțelegere deoarece accest tip de documente nu sunt necesare pentru reluarea furnizării de energie electrică. „AM vorbit cu cei de la Turda, nu se cer astfel de dovezi. Singurele dovezi cerute sunt cele ce care certifică dreptul de proprietae sau de folosință a clădirii, precum și constituirea unei garanții”, spune Celina Frâncu. Purtătoarea de cuvânt exclude și posibilitatea ca documentele să fi fost solicitate printr-o înțelegere cu administrația locală, pentru a forța încasările la buget. „Angajații Electrica nu sunt anagajații administrației locale. Mă îndoiesc că au astfel de înțelegeri, la un control sunt pasibili de sancțiuni”, a mai precizat Celina Frâncu.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.