Echipa de fotbal a Turzii se pregătește de o beție în berc. Juniorii și copii, uitați de la ”închiderea oficială”

Echipa de fotbal a Turzii se pregătește de o beție în berc. Juniorii și copii, uitați de la ”închiderea oficială” by iunie 15, 2020 0 comments

BERC1, bercuri, s. n. (Transilv.) Dumbravă, pădurice, huceag. 

Fotbaliștii de la FC Arieșul au fost chemați la o întâlnire de închidere a sezonului 2019-2020. Întâlnirea nu e programată pe Stadionul Municipal ca în alți ani iar convocarea s-a făcut doar pentru seniori dar nu și pentru copii și juniori.

”Închiderea sezonului” echipei oficiale a Municipiului Turda programată de șefii clubului de la Turda, seamănă cu un fel de beție în bercul satului, și mai puțin cu un eveniment oficial care să celebreze sportul în ciuda faptului că activitatea fotbalistică e finanțată cu circa 100.000 de lei lunar.

”Salutări de bine pentru toată lumea. Vă invit marți, 16 iunie, ora 16, la baza sportivă de peste Arieș, la ”închiderea oficială”, a sezonului 2019-2020. Prezența obligatorie”, sună mesajul transmis de președintele Clubului, Gicu Tothăzan.

Versiuna sportivă a finalului de campionat: Du-te, cucule, în berc /Și mă lasă să-mi petrec

De la eveniment lipsesc copii și juniorii, care în alți ani participau. Cheful secret al fotbaliștilor de la Turda ar putea fi motivat de limitele impuse pentru adunările publice, din cauza pandemiei dar părinți ai copiilor din echipele de copii și juniori sunt supărați. ”Am înțeles că e voie doar un număr limitat de persoane. Frumos era să le pregătească și copiilor și juniorilor ceva. Se adună ei, aduc pizza și beau. Tothazan vrea sa dea mâine jumătate din salaril pe februarie”, explică un apropiat al conducerii clublui, pentru InfoAries.ro . Omul nu înțelege de ce evenimentul e programat la baza Sport Line și nu pe Stadionul Municipal.

La FC Arieșul Turda sunt circa 150 de sportivi, majoritatea juniori și copii iar bugetul local contribuie lunar cu circa 100.000 de lei, finanțare pentru activitatea sportivă.

Reprezentantul Consiliului Local în clubul sportiv nu a răspuns apelului telefonic.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.