E.ON oprește gazul în cartierul Poiana

E.ON oprește gazul în cartierul Poiana by aprilie 4, 2016 0 comments

E.ON Distribuţie România a finalizat o lucrare de investiţii în municipiul Turda prin intermediul căreia au fost înlocuiţi peste 4,5 kilometri de conducte şi branşamente de gaze naturale, valoarea investiţiei depăşind 1 milion de lei.

Pentru efectuarea lucrărilor de cuplare la sistemul de distribuţie, E.ON Distribuţie România este nevoită să sisteze alimentarea cu gaze naturale în cartierul Poiana (integral), miercuri, 6 aprilie a.c., începând cu ora 08.30, se anunță îmtr-un comunicat al companiei.

Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 18.00.

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al E.ON Distribuţie România la unul dintre numerele de telefon:

0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau                                                   

0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.