E oficial. Primarul și șefii PSD-iștilor de la Turda au trecut de azi la PNL

E oficial. Primarul și șefii PSD-iștilor de la Turda au trecut de azi la PNL by decembrie 13, 2019 5 comments

Fostul președinte al PSD Turda, Cristian Matei precum și foști membri ai conducerii PSD Turda și-au înregistrat astăzi adeziunile la PNL. Cererile au fost înregistrate la PNL Cluj, în condițiile în care Biroul Politic Local al PNL a fost dizolvat prin demisia conducerii liberale.

Noii liberali de la Turda sunt foștii șefi PSD-ști din oraș.

Cristian Matei trece la PNL după ce în trecut, el și grupul politic din jurul său,  i-a acuzat pe liberali de trădare, imediat după dezmembrarea USL. Într-un discurs public, la alegerea sa în funcția de pe președinte al PSD Turda, Cristian Matei i-a acuzat pe liberali că dau afară PSD-iștii din administrația publică a orașului. Matei promitea că membri de partid vor fi angajați în administrația publică locală la companiile publice din oraș, ”acolo unde aveau loc doar PDL-iștii”.

Sub administrația Matei, după câștigarea alegerilor locale, posturile publice din Turda au fost  ocupate de șefi din PSD dar și de propriile rude ale primarului. Ginerele primarului, Bogdan Bobic, pe atunci și vicepreședinte PSD a ajuns la Compania de Apă Aries. Trezorerierul PSD a ajuns șefa Asistenței Sociale iar vicepreședinți ai PSD Turda au fost numiți în diverse poziții cheie în administrația locală din oraș. Acum, trec cu toții la PNL.

De-a lungul timpului, Cristian Matei a criticat opoziția liberală de la Turda. În repetate rânduri, primarul PSD-ist al Turzii i-a numit pe consilierii Partidului Național Liberal drept habarniști și răuvoitori. Liberalii au constestat modul în care Cristian Matei conduce orașul, de la lipsa de transparență la angajările pe criterii politice.

Trei din consilierii PNL, inclusiv președintele PNL Turda și secretarul general al filialei locale au demsionat recent, după ce conducerea județeană a partidului i-a anunțat că primarul PSD-ist Cristian Matei va deveni liberal.

Anunțul privind înscrierea în PNL a liderilor PSD-iști de la Turda nu a fost anunțată încă public.

Recent, Cristina Burciu, fost deputat PSD și-a anunțat afilierea la PNL. Cristina Burciu a rămas în memoria electoratului în urma discursurilor sale acide la adresa președintelui Klaus Johannis pe care la supranumit ”Președintele Delir”.

5 comentarii

Incepe conversatia
 1. legionarul
  #1 legionarul 13 decembrie, 2019, 20:22

  Este ADEVARAT !!! Chiar si CAPSUNICA sii vopsit parul in albastru cu suvite galbene !!! De acum o vom numi PAUNITA , a-iar pe sotul ei , doctor inginer in instalatii PAUNEL !!! TRAIASCA DEMOCRATIA !!! Oare stimabilul Paul Nastase , mare consilier PSD, angajat al CAA , care trece pe la servici odata pe luna , sa semneze pontajele acolitilor , unde va fi pontat ???

  Reply this comment
 2. VLADIMIR DUMITRU
  #2 VLADIMIR DUMITRU 15 decembrie, 2019, 18:15

  NU E BINE! Insist: nu este DELOC bine! Este chiar scandalos!
  Dezavuez total astfel de practici!
  CER PUBLIC PNL-ului s� NU finalizeze aceast� tranzacție!!!!
  Aceasta NU este politic� ci troc mizerabil! Rușine celor care îl realizeaz�! Din acest motiv lumea onest� refuz� politica și vine din ce în ce mai puțin la vot!

  Reply this comment
 3. qawHaq
  #3 qawHaq 15 decembrie, 2019, 22:04

  Bine, bine, �ia-s nişte gunoaie de politicieni, ne aşteptam la asta, dar când naiba înv�ţaţi şi voi s� scrieţi româneşte, m�? Dac� adun greşelile de prin articole şi le vând cu un euroi bucata, într-un an îmi iau beamveu(sic!) ultimul r�cnet! Hai, mâna pe carte şi toate cele bune.

  Reply this comment
 4. PETRE
  #4 PETRE 16 decembrie, 2019, 19:44

  traseisti politic ! vor putere !

  Reply this comment
 5. Teddy
  #5 Teddy 17 decembrie, 2019, 09:11

  VedeČ›i de ce este bunÄ� o lege anti-traseism politic Č™i anti-imunitate când schimbÄ� un post public…?!
  A avut grij� iliescu de asta când a f�cut legile f�r� consultare civic�, s� se întâmple ,securizând toate posturile politice,prin perpetuare pe post,pân� la pensie.

  Reply this comment

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.